Luften blev tabt i Haderslev

19-09-2004 af Flemming Thomsen
Ungdom stillede med 5 mand til start i Haderslev på den noget kupereder rute, der skulle køres 1 lille og 2 store omgange hvilket betyder 3 ganger op af den frygtede opløbsstrækning ialt 74 km.

Alle de stærkeste ungdomsryttere var til start i sidste afdeling af Tornado cuppen og der blev kørt stærkt lige fra start. Efter den første lille omgang sad alle Odderrytterne med i feltet der på det tidspunkt var godt reduceret hvilket skyldtes de mange udbrudsforsøg der blev lavet og her var Odder rytterne hele tiden med.

Da feltet kom forbi efter den første store omgang så det knapt så godt ud - langt efter kom Jonas Søndergaard med bukserne revet i stykker men forsatte ufortrødent - stærkt kørt, Jonas var styrtet lige inden de kørte ud på den første store omgang, og Rasmus Urbak og Bo Porsgaard var begge punkteret.

Ved begyndelsen af sidste omgang rev Niki Østergaard, Ricky Jørgensen og Lau sig fri og havde fået et godt hul da det 4. uheld rammer Odders ungdom - Lau punkterer og forsætter med fladt forhjul 7 km. inden han bliver hentet af feltet - det er selvfølgeligt dobbelt "træls" da udbruddet holder hjem med 4 minutter.

Men til alt held sidder Charlie med godt fremme i feltet der nu er reduceret til 12 mand og bliver 3'er i spurten og dermed samlet nr. 5 - stadigt kæmpende - forslået og med hudafskrabninger kommer Jonas Søndergaard ind på en 20. plads og får præmie - så alt i alt en tilfredsstilende dag - trods alt med 1. styrt - 2 præmier og 3 punkteringer.

20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder