Årets Kamp 2004 - start kl. 12:00

10-10-2004 af Torben (Ferguson) Kodrup og Flemming Kajberg (Scholl) Jensen
Så kom Bruttotruppen

Vi kan læse at rytterne er meget spændte og nervøse, det kan vi godt forstå, men i stedet for alle dumme undskyldninger, vil vi referere til sidste års kampreferat.

"Det var spil til ét mål (rytternes), da rytterne i dag ENDNU engang blev ydmyget af et velsmurt kampmaskine bestående af ledere/trænere/A-ryttere. At kampen skulle helt ud i straffesparkskonkurrence for at finde en afgørelse vidner ikke om jævnbyrdighed - dertil var Kodrup's tropper alt for overlegne. Det var kun på trods af en yderst velspillende Henrik Overgaard i målet og "Touringen" i forsvaret, at der holdt liv i rytternes spinkle sejr's håb.
Lederholdet havde til gengæld så mange profiler at det vil være umuligt at fremhæve nogle frem for andre. Dermed ligger håneretten endnu engang hos lederne! Vi må så vente endnu et år før rytterne MÅSKE har en chance for at få deres første sejr!"

(Læs hele det upartiske kampreferat)

Det eneste, der er anderledes ved dette kampreferat frem for de tidligere år er, at vi ikke vandt stort sidste år!

Bruttotruppen:

Manager: Torben (Ferguson) Kodrup ubesejret manager!!!!!

Målmand
Poul Pedersen

Sandsynlig start opstilling, men kan ændres indtil 10 min før start!
Torben Søndergaard
Dan Prangsgaard
Flemming Danielsen
Henrik Lynggaard
Jakob Kock
Mickael Jørgensen
Lars Werenberg
Peter Lundblad
Morten Mikkelsen
Mads Madsen
Christian Pedersen

Carlsberg-bænken (som er et meget attraktiv sted at være):
Martin Jensen
Carsten H Pedersen
Torben Kristensen
Søren Hansen
Bent Urbak
Klaus Kynde
Brian Henriksen

Der kommer flere måske

Ferguson

------------------------

Så er rytterholdet udtaget til Årets Kamp 2004. Efter skandale sejren til leder/team holdet sidste år, er rytterholdet nu skarpere end nogensinde før!!!
Rytterholdet bliver, som vanligt ledet top professionelt, af Flemming Kajberg ”Scholl” Jensen, mens Leder/Team holdet stadig ledes af den aldrende, gråhåret, runde ”mand”, Torben ”Ferguson” Kodrup. Manden som sidste år lod sig udskifte allerede efter kun 3 min., for stadig at bevare chancen for, at hans hold kunne vinde.
Reglerne er til i år lavet om således, at denne skandaløse hændelse ikke gentages.
Man kan da ikke have en leder, som ikke tør være på banen” er udtagelsen fra Rytterholdets leder Flemming Kajberg ”Scholl” Jensen, som fortsætter: ”Sidste år havde vi sejren i vores hule hånd, men efter et uheldig udspark, fra vores ellers solide målmand, samt at Torben ”skæv fod” Kodrup lod sig udskifte for at forstærke sit hold, tabte vi desværre kampen i straffesparkskonkurrencen.” En straffesparks konkurrence, hvor Torben Kodrup heller ikke engang turde deltage i et af sparkene. I forbindelse med denne skandaløse hændelse, har forbundet bag ”Årets Kamp” valgt at lave reglerne om sådan, at lederne fra begge hold, minimum skal være på banen i mindst 15 minutter i løbet af kampen!

Efter flere skarpe tests af rytterne, ser holdes således ud:

Flemming Kajberg "Scholl" Jensen (c)
Henrik "Barthez" Overgaard
Martin ” Elkjær” Lollesgaard
Thomas ”Ronaldo” Juul-Jensen
Charlie ”Jancker” Køhler

Desværre har det ikke været muligt, at få en start opstilling fra Torben Kodrup, da han er til prøve træning ved Team Easy On. Det forlyder fra en talsmand, at Torben er ude at cykle på en 20 km. omgang i nærheden af Odder, og at Torben har været ude og cykle i over 18 timer nu! Sportsdirektør fra Team Easy On, Henrik Primdahl fortæller, at Torben Kodrup nu ikke længere er et bud på en nyerhvervelse til Team Easy On holdet.

Som orientering kan det nævnes, at spillerne IKKE må benytte fodboldstøvler, og at glidende taklinger på Torben Kodrup igen i år ER tilladt.

Kampen vil blive spillet på Odder stadion, lørdag den 30. oktober. Vi mødes ved klubben kl. 12:00 og bevæger os derefter i samlet flok til stadion, hvor kampen starter kl. 13:00.

22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior
21-03-2017 DÆKSKIFTE-WEEKEND - med gode priser og rabatter Hos Motorcompagniet Odder A/S