Det kunne have været godt...

01-04-2005 af Odder Cykel Klub
Ja, det er ikke alt man skal tro på sådan en 1. april. Selvom det kunne have fantastisk at have et pro tour hold med til start, og selvom Tour de Himmelfart i år er større og hårdere end nogensinde, så er det nok lige i overkanten at tro på et pro tour hold til start.
Men måske opnår Tour de Himmelfart næste år et så stort internationalt ry der bringer pro tour hold til start - man kan jo altid drømme!

Men du kan læse året aprilsnar-historie herunder:

Mads C og Quick-Step til start i TDH

Det er med stor glæde at vi i Odder Cykel Klub kan byde velkommen til cykelløb i verdensklasse når der fra den 5.-7. maj køres Tour de Himmelfart. Det er lykkedes Odder Cykel Klub at få det belgiske Pro Tour hold Team Quick-Step, med den tidligere Odder rytter Mads Christensen i spidsten, til start i dette års udgave af Tour de Himmelfart. Der er dermed kommet det løft til løbet, som Odder Cykel Klub havde håbet på der ville komme, ved at tage u23 klassen med.
Indtil videre har Odder Cykel Klub fået tilsagn om at Mads får følgeskab af Wouter Weylandt. Hvem der bliver de 2 sidste rytter vides endnu ikke.
Med i service vognen tager Mads den tidligere store belgiske stjernerytter Wilfried Peeters med som sportsdirektør.
Tour de Himmelfart er valgt da løbet netop ligger før Giro d’ Italia som ingen af de to ryttere skal med til. Quick-Step håber derved at deres ryttere kan holde løbsformen, fordi Tour de Himmelfart med de nye ruter, er et rigtig godt alternativ til Giroen.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder