Eibye med fremme

17-04-2005 af Eliteholdet
Søndag kørte var odders eliteryttere til start i Esbjerg, på en ny rute, som med frisk nord østen vind lagde op til sidevindskørsel. Odder var i løbet repræsenteret med fire mand (Lundgaard, dahl, P og Eibye). De første 10 km blev tilbagelagt i moderat tempo, men der efter var det også slut med hyggen i feltet. Foran var især lundgaard meget aktiv, mens Dahl og Christian, sammen med en stor gruppe, måtte slippe feltet i den hårde sidevind på første omgang: Ved hårdt arbejde lykkedes det dog for begge at få kæmpet sig frem til fronten igen på anden omgang. Pausen i feltet blev dog kort da feltet midtvejs på anden omgang igen blev sprængt, da en vifte med ti mand slap væk fra feltet. Her havde Odder Eibye med. Gruppen lå de næste par omgange inden for et minut af feltet, indtil glud og marstrand samt designa besluttede sig for at skrue tempoet i front gruppen yderligere. Herefter voksede hullet og der var ikke tvivl om at vinderen skulle findes blandt de ti. På næstsidste omgang blev gruppen vis hård kørsel reduceret til 7 mand hvor Eibye stadig var at finde. Med 12 km til mål blev gruppen splittet. Eibye forsøgte at lukke hullet op til de forreste fire, men efter et mislykket forsøg blev det i stedet til en ensom kamp alene som bagerst af de 7. 4 kommer til må sammen, hvor Alex Rasmussen var suveræn i spurten, mens Eibye kunne trille i mål som nr 7, 3 minutter foran feltet. Christian havde en skidt dag og udgik midtvejs i løbet, mens Lundgaard og Dahl sad med feltet hjem til mål.

20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder