Årets første præmie til Henrik og Henrik

23-04-2005 af Flemming Kajberg Jensen
For første gang kunne Thorsager Motionscykling byde velkomme til cykelløb. Det gjorde med Stjerneløbet i Rønde,
på en rute som mest af alt minede om det professionelles Fléche Wallone. Med et par små bakker på ruten, og med en 800 meter lang opadgående opløbstrækning på Skolevej i Rønde, eller også kaldt Mur de Huy, havde rytterne nok at se til for at føgle med feltet rundt.
Opløbstrækning passede nogle ryttere bedre end andre, og en af dem som havde glædet sig til den var Henrik Jensen i Begynder. Det beviste han også da feltet kom til mål efter 75 km. Selvom et lille styr i bunden af bakken forstyrrede placeringskampen, kørte Henrik en flot spurt, og fik årets første præmie og top 10 placering hjem, via en 8. plads i spurten. Per Juul Jensen var også med i feltet, men blev ikke placeret i præmie rækken.
I B-klassen havde Henrik Bjerregaard også fundet bakke cyklen frem, med en placeringen som nr. 11 blev det til også til årets første præmie til Henrik. Med i spurten i feltet om placeringerne var også Henrik Sørensen, men han kom desværre lige uden for præmie rækken. Klaus Stenger, Torben Leth og Flemming Kajberg Jensen opgav undervejs.
I H40 feltet var Bjørn Nielsen til start, trods hård fight på opløbsstrækningen i spurtensen, lykkedes det desværre ikke Bjørn at komme blandt de præmietagende ryttere.

20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder