4. etape af Giro della Toscana

25-04-2005 af Martin Kajberg Jensen
Igen i dag havde Odderrytterne en hård arbejdsdag, da 4. og sidste etape af Giro della Toscana blev kørt i dag. En større gruppe kommer til mål, men desværre var der ingen Odderryttere med. Jacob kommer til mål sammen med en belgier ca. 3 min efter feltet og kort tid derefter kommer Søren i et større felt hvor han bliver treer i spurten. Martin kommer hjem i 3. gruppe, ca. 6 min efter vinderen.

Endeligt resultat kommer senere...

Giro della Toscana er nok det største internationale løb Odders juniorhold har deltaget i, og det er samtidig første gang at Odder Cykel Klub deltager i et etapeløb i Italien. Odderrytterne føler selv, at de mangler meget lidt før at de kan sidde med helt fremme, men de håber på at det kommer allerede til næste weekend, hvor de skal deltage i Brabantse Pijl i Belgien.

Filskov ikke til start alligevel
Selvom Nathanael Filskov i går måtte udgå på 3. etape af Giro della Toscana efter et styrt, så har han det heldigvis her til morgen så godt, at han var klar til at stille til start i et andet løb i Toscana sammen med et spansk team. Men kort før start har det italienske forbund annulleret starttilladelse for det spanske hold og Nathanael, så han kom desværre ikke til start alligevel.

24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport