Stærk som en Bjørn

01-05-2005 af Flemming Kajberg Jensen
Det blev til et jysk/fynsk mesterskab til Odder i dag, da Holstebro arrangere JFM i enkeltstart. Manden som hentede titlen hjem til Odder og ikke mindst sig selv, var Bjørn Nielsen i H40. Med en køre tid på præcis 30 min. for de 20 km, var Bjørn næsten hele et minut foran nr. 2, Hans Jørgen Christensen fra Silkeborg. ”Jeg blev sidste år nr. 5 på denne enkeltstart, og nr. 3 til LM. Så jeg tænkte at nu jeg var kommet til en ny klub måtte jeg hellere gøre noget ved det, og vinde enkeltstaten i dag” sagde Bjørn med et smil på læben efter løbet. Bjørn kom fra ACK inden han skiftede til Odder Cykel Klub i vinter pausen.
I Ungdom var Jonas Søndergaard helt med fremme. Selvom Jonas havde svært ved at finde rytmen 100 %, blev det alligevel til en flot 3. plads, og dermed en plads på podiet med en bronze medalje om halsen. En som også kørte en kanon enkeltstart var Kasper Sørensen, som blev nr. 6.
I ældste drenge var der fine Odder placeringer at hente da Martin Søndergaard, Søren Kristensen og Kasper Rosenberg alle fik præmie med hjem, som nr. 5, 11 og 12. Lige uden for præmie rækken som nr. 20 var Nicolai Mondrup Jensen. Med i enkelstarten var også Christian Vestergaard og Anders Leick som begge gennemførte i fin stil. I Mellemste drenge var Odder repræsenteret ved Emil Mortensen, som dog ikke kom i præmie rækken med sin placering som nr. 20. Patrick Leth var at finde i yngste klassen, her blev det til en 10. plads til Patrick der dog heller ikke gav nogen præmie.
Sidste uges fire i Grenaa i B-klassen Kristian Skov havde stadig fart i benene. Det beviste han med en flot enkelstart, hvor han besatte 6. pladsen. Klaus H. Stenger og Flemming Kajberg Jensen var også med, og blev hhv. nr. 11 og 15.

23-06-2017 Grill-aften fredag den 30/6 er AFLYST
21-06-2017 Optakt: De Danske Mesterskaber