Flyvende 3. plads til Torben Leth

08-05-2005 af Flemming Kajberg Jensen
Det blev til årets første skammelplacering til Torben Leth Jensen, da Randers CK arrangerede deres årlige cykelløb i Paderup ved Randers. Efter de 130 km. kom Torben sammen med 11 andre ryttere, her i blandt også Henrik Bjerregaard til mål, hvor Torben altså fik en 3. plads. 3 pladsen blev så og sige flyvende da Torben i en dramatisk spurt, hvor der var lidt skubberi blandt rytterne, taklet af mål banner stolpen ved målstegen, hvor efter han måtte en tur i asfalten. For en sikkerheds skyld blev Torben kørt til tjek på Randers Sygehus til observation, hvor lægerne heldigvis kunne konstaterer at intet var brækket. Henrik Bjerregaard kørte en fornuftig spurt og kom frem på 6. pladsen.
I H40 klassen havde Odder deres jysk/fynsk mester i enkeltstart, Bjørn Nielsen til start. Bjørn viste at han ikke kun kan cykle enkeltstart, ved at besætte 10. pladsen i denne klasse.
Per Juel var igen at finde i præmie rækken i Begynder klassen, her kørte Per en top 10 placering i hus da han blev nr. 9.
I Yngste drenge var der endnu en skammelplacering at hente til Odder, da Odder nye drenge rytter Patrick Leth viste at selvom man lige havde cyklet Tour de Himmelfart, at der stadig var kræfter i benede til endnu et cykelløb. Det gjorde Patrick på fornemste vis ved at cykle en flot 3. plads i hus, Og så var det oven i købet Patrick fødselsdag i dag. Hurra.

Tornado Cup
I Ungdom blev der kørt anden afdeling af Tornado Cup, hvor Odder efter første afdeling i Esbjerg havde Jonas Søndergaard på en anden plads og Kasper Sørensen på tiende pladsen. Jonas kunne dog ikke stille til start i dagens afdeling, da hans lille bror Martin skulle konfirmeres. (Tillykke til Martin).
Ungdoms lagde stille og roligt ud, efter de fleste sikkert havde trætte ben efter nogle hårde dage ved Tour de Himmelfart. Der kom dog senere mere fart i cyklerne i feltet, og 3 man kom hjem til spurt, hvor bjerg kongen fra Tour De Himmelfart Ricky Jørgensen blev vinder. Et par minutter senere kom feltet så til mål, og her viste Kasper Sørensen sin hurtighed ved at vinde spurten, og derved en samlet 4. plads. Rasmus Urbak var også fint med, og fik 13. og sidste præmie.
Den samlede stilling efter dagens afdeling ser nu således ud.

Tornado Cup
1. Mikkel Lund, Vejle, 19 point
2. Kean Corneliussen, Hobro, 13p
3. Ricky Jørgensen, Sikleborg, 10p
4. Michael Kjergaard, Vejle, 9 p
5. Jonas Søndergaard, Odder, 9p
6. Carsten Rasche, Kieler, 8p
7. Kasper Sørensen, Odder, 8p
8. Kasper Therkildsen, Vejle 7p
9. Marco Neumann, Kieler, 6p
10. Frederik Jernov, Silkeborg, 6p

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder