Martin S. nr 4 på den hårde rute i Svendborg

22-05-2005 af Torben Søndergaard
Martin Søndergaard blev nr. 4 på den hårde rute i Svendborg. Ruten var 5,9 km. lang og skulle gennemkøres 6 gange. På ruten var der to hårde stigninger. Den ene stigning er den berygtede "Galgebakken" som stiger 16% på det stejleste sted. Martin kom efter 1. runde med i et 4 mands udbrud, som holdt til mål. Martin havde ikke kræfter til spurten, som blev vundet af den stærke Esbjerg rytter Jeppe Lykke Nielsen. Søren sad flot i den efterfølgende gruppe, men blev voldsomt generet i spurten, og kom derfor uden for præmierækken. Anders Leick gennemførte også den hårde rute.

Lørdag blev der kørt Cykelløb i Nyborg, I ungdom var Kasper Sørensen og Jonas Søndergaard til start. Både Kasper og Jonas var med feltet til mål. I massespurten kom Kasper ind på en flot 6. plads, mens Jonas tog sig af den næstsidste præmie og blev nr. 16.
I ældste drenge var Søren Kristensen og Martin Søndergaard til start. På den 1. runde kom Søren og Martin med en større gruppe rundt. På anden runde blev gruppen reduceret til syv, her iblandt Martin. Martin var kommet blandt de store som ikke gav ved døren. Martin blev nr. 7, mens Søren kom ind lige uden for præmierækken.

28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News
15-04-2017 FØRSTE A SEJR I 2017 TIL Team Ok Kvickly Odder