Nyt om 2 gange Juul-Jensen

30-05-2005 af Martin Kajberg Jensen
Vi kunne den 4. maj fortælle at Thomas Juul-Jensen endelig var ved at være sin knæskade kvit, og at han forventede at kunne starte træningen om i starten af juni. Men her sidst i maj er det desværre gået den forkerte vej for Thomas' knæ igen, og nu ser det ud til at resten af sæson kan være tabt. Thomas afventer i øjeblikket at komme til en MR scanning, og forhåbentlig herefter kan årsagerne til han knæproblemer findes og løses.

Til gengæld kan Thomas glæde sig over at han lillebror, Christopher, er udtaget til at repræsentere Irland ved det kommende Ungdoms OL i Ligano i Italien til juli. Og til august kommer Christopher til Danmark for at gå på cykelskole i Falster, og han vil samtidig blive medlem af Odder Cykel Klub. Vi ønsker Christopher held og lykke ved OL og håber at få en OL-mester til Odder efter sommerferien!

25-03-2017 AURA sender god energi til Odder
24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner