Vi er her stadig :-)

08-06-2005 af Elite udvalget
Selv om det ikke er så meget man høre til Odders A-ryttere pt, skal det siges, at vi er her stadig.
Således blev der i weekenden kørt etape løb omkring Greve. Fredag aften blev der kørt gadeløb hvor Christian Pedersen, Peter Lundblad og Kasper Eibye var til start. Ingen af de tre formåede at køre i top 15., men både Christian og Peter var meget aktive i løbetsafgørende fase, hvilket desværre ikke bar frugt. Lørdag stod menuen på 175 km i hårdt blæsevejr. Feltet blev efter 75 km splittet med en 13 mands gruppe forrest. Her var Odder ikke repræsenteret. Gruppen bestod hovedsageligt af GLS ryttere. I samarbejde med Odense lykkedes det Odders A-ryttere at få reduceret forspringet fra 1.30 min til 35 sek., men med øjenkontakt til frontgruppen blev det klart at GLS ikke havde i sinde at lade næste gruppe komme op. Peter der endnu efter sin sygdom mangler lidt distance måtte slippe 2. gruppe og udgik. Christian Pedersen og Kasper Eibye kunne efter en "hård dags arbejde" kom med 2. gruppe hjem ca. 2 min efter første manden Jacob Moe. Søndag stillede kun Christian Pedersen til start da Eibye i nattens løb var blevet små syg. Christian gjorde det til gengæld rigtig godt og sluttede weekenden af med en 13. plads som udløste præmie. Kun omkring 40 mand klarede sig gennem løbet, hvilket siger lidt om at det var en hård forlænget weekend.

Jægerspris GP
Tirsdag aften blev der kørt gadeløb i Jægerspris. Feltet var noget svækket da flere ryttere kørte GP Ringerike i Norge, men den sjællandske A-klasse var blevet godt suppleret op af ryttere fra Jylland, B-klassen og junior-klassen. Odder havde Kasper Eibye til start i løbet. Efter en præmiespurt, kørte Eibye et langt hårdt ryk over en halv omg., hvilket resulterede i at fem mand kom i udbrud, her i blandt Eibye, med små 60 km til mål. De fem mand arbejdede godt sammen og det lykkes at holde til små 10 km før mål. Her kommer yderligere 4 mand op. Gruppen holder til mål og en træt Kasper Eibye kan spurte sig til en samlet 4. plads. Vinder bliver Jens Erik Madsen.

20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder