Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Imponerende holdkørsel af ældste drenge, gav sejren i cykelløbet GP Eke.

27-06-2005 af Torben Søndergaard
Imponerende holdkørsel af ældste drenge, gav sejren i cykelløbet GP Eke.

Odder drengene viste belgierne hvordan et cykelløb skal køres når alt går op i en højere enhed. Belgierne fik kort sagt en lektion i godt holdsamarbejde. Morten, Frederik, Sebastian, Søren, Martin, Jakob og Anders var til start i samme felt, i cykelløbet GP Eke. Drengenes samarbejde var imponerende, hvor de på skift stak. Til slut, hvor Frederik på tredje sidste runde tog initiativet til at slide det sidste ud af belgierne for at lade Martin og Sebastian forsætte på anden sidste runde og til slut satte Morten trumf på. Det er Mortens første sejr og hvilken en!
Kasper var den eneste odderrytter i årgang 91 som kom i gruppe 2. Kasper kørte et flot løb, men havde det svært som eneste odderrytter. Kasper blev placeret som nr. 16.
I årgang 92 viste Nikolai også stor selvtillid. Han tog selv initiativet på sidste omgang til at køre fra feltet og komme ind på en flot 4. plads. Der var dog to ryttere som tidligere i løbet var kommet i front og en som tog Nikolais hjul til mål, og dermed komme ind lige før Nikolai. I samme felt sad også Andreas U. og Christian. De fik en placering som henholdsvis nr. 8 og nr. 19. Flot kørt.
I årgang 92 var Mads kommet i gruppe 2. Her blev løbet afgjort i en massespurt hvor Mads blev en flot nr. 10.
I årgang 93 havde Odder Andreas P. og Esben til start. Efter en lidt nervøs start fandt Andreas og Esben sammen i en gruppe lige efter hovedfeltet. Både Andreas og Esben prøvede flere gange at trække grup-pen frem, men gruppering holdt dog til mål. Esben og Andreas P. blev placeret som henholdsvis nr. 18 og nr. 20.
I årgang 94 var Emil, Lasse og Niklas til start. For denne aldersgruppe var der både tekniske prøver og lege plus cykelløb. I cykelløbet var der flere styrt, hvor Emil var indblandet i det ene, mens Lasse og Niklas kom fint igennem deres løb. Lasse blev placeret som nr. 16 i sit løb, mens Niklas blev nr. 19 i sin gruppe.
Belgierne viste her deres venlighed og lod Emil stille op i en anden gruppe. Emil viste her flot kørsel og blev placeret som nr. 5.
Det har været en kanon oplevelse for drengene. Det gælder for de fleste at det var deres første optræden som cykelrytter i udlandet, og sikke nogle pokaler de deler ud til vinderne.

Vi forventer at være i Odder imellem 0900 og 0930 mandag morgen.


10 seneste nyheder:
28-03-2017 Italienske fuldblodsracere til Odder Teams
27-03-2017 Aalborg Lufthavn ny sponsor i Odder
26-03-2017 Invitation til præsentation
26-03-2017 Rytger støtter U19- og elitesatsningen
25-03-2017 AURA sender god energi til Odder
24-03-2017 Pedaler fra Connecting Biz & Bike
23-03-2017 Den bedste hjelm over hovedet
22-03-2017 Ren Kost forsætter som energipartner
21-03-2017 Professionelt cykeltøj fra VIFRA Sport
21-03-2017 Flot kørsel i Belgien af klubbens junior hold Team Vifra Kvickly Odder junior
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
DM / Trek Cross
 
 
Kvickly Odder Løbet