Gade løb i Silkeborg og Herning

31-07-2005 af Lars Werenberg
GP Jyske Bank, Silkeborg
Nogen gange er det ikke så svært at skrive om et gadeløb. De første 20 min er overlevelse, hvor man skal undgå at blive "fanget" bag dem som ikke kan følge med mere, eller endnu vigtigere, undgå selv at måtte slippe. I disse 20 min er enhver plads vigtig og man må slås med albuer og hvad man ellers har for at bevare sin position. Herefter vil et udbrud typisk blive etableret, tempoet mere jævnt og positionskampen bliver.....lige intens.
Sidste omgang frem mod spurten er et stort kaos i smalle gader hvor der egnetlig ikke er plads til 30 gale cykelryttere.
Sådan var Silkeborgs Jyske Bank gadeløb også. Bedst klarede Lars og Peter sig, der begge kom med feltet hjem, uden for præmierækken. Christian & Kasper måtte begge forlade løbet undervejs.

GP Aktiv Super, Herning
"Slippery when wet" skiltet burde være sat op, når det regner den sidste fredag i Juli. Hernings gadeløb har tradition for at byde på styrt, når vejene omkring Torvet blive fugtige. Så selv om regnen var stoppet, og vejene så småt var begyndt at tøre op, var det ingen sikkerhedsgaranti.
Sædvanen tro slap et tidligt udbrud afsted på 3 mand, hvor ingen af Odders 2 udsendte, Peter & Lars var i blandt. Tilgengæld sad Rene Jørgensen fra Barloworld fremme, og om det var årsagen til at der sad 2 Barloworld ryttere mit i feltet og skældte ud på alle der forsøgte at gå forbi dem, må stå hen i det uvisse. Bortset fra de hvide striber i svingene - som altid er spændende i vådt vejr - et mindre styrt på den smalle gågade, og usædvanligt mange punkteringer, forløb alt efter planen indtil sidste omgang hvor de ellers så "stærke" Barloworld rytter pludse besluttede sig for ikke at træde mere, og pludselig var der et kæmpe hul i feltet. Lars kom dog hurtigt uden om, fik kontakt med resterne af feltet og snuppede 17.pladsen. Peter kom ind lige uden for præmie rækken, hvor kun ca. 25 af de 60 startende kom rundt.

21-05-2017 Succesfuld weekend for Odder cykel klub
21-05-2017 Tour de Himmelfart sætter rekord
18-05-2017 TREK leverer alle etapepræmier
09-05-2017 Parkering og camping
01-05-2017 TT equipment
28-04-2017 Følg klubbens elite drenge Team OK Kvickly Odder U23 Elite Live på TV
25-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News junior Cup
24-04-2017 Sommergrill i Klubben
24-04-2017 Fællesspisning 2. maj.
22-04-2017 Team Vifra Kvickly Odder News