Flot 3. plads til Peter

05-09-2005 af Lars Werenberg
Odder Elite fik en fornuftig start på årets September Cup, da der i denne weekend var stævne i Ålborg og Hjørring.

Lørdagens startede roligt ud da A feltet kørte jævnt tempo de først 2½ omgange. Ikke at det blev så meget nemmere af den grund, man kunne sagtens mærke det i "benerne" selv om løbet ikke rigtigt var begyndt.

Da der så endeligt blev lukket op for gassen, gik det så tilgengæld også rigtigt stækt. På vej ud på 5 og næstsidste omgange blev flere små grupper samlet til en 17 mands frontgruppe, hvor Odder havde både Peter og Lars med. Tempoet var højt og der blev slået et godt hul til de resterende ryttere. Sidst på omgangen, efter ca. 120 km., fik en lille gruppe revet sig fri. Her var Peter Lundblad i blandt, men røg desværre af på en af de mange bakker. Det var træls. Peter og Lars befandt sig nu begge i forfølger gruppen, hvorfra Lars forsøgte at "springe" op til front gruppen på bakkerne, men uden held. I stedet kom gruppen sammen til mål, hvor de sekundære pladser skulle afgøres. Her blev Lars 10 og Peter 13. Thomas kom ind lige uden for præmierækken (14), mens Christian Pedersen, måtte stå af.

Søndagens løb i Hjørring, som også var blevet til at hård kuperet rute, startede - snart vanen tro - ud med et par rolige omgange. Men denne gang havde Christian valgt at vise flaget på hans 2. hjemmebane og kørte alene væk på 1. omgang. Christian fik følgeskab af endnu en rytter og de to oparbejde et forspring på næsten 6 min.

Da løbet så blev åbnet op på vej ud på 3.omgang, kunne de resterende Odder-ryttere profilere af Christians arbejde. Da feltet endeligt fik fat i de forreste igen, begyndt udskilningen for alvor. Det kostede bl.a. Christian efter de store anstrengelser. Efter 100 km angeb Peter og fik følgeskab af endnu 2 ryttere og denne gang lykkedes det at holde hjem.

I spurten måtte Peter dog strække gevær og "nøjes" med at vinde 3. pladsen. Kasper og Thomas kom med feltet hjem og sluttede som hhv. 10 og 16, mens Lars gik lidt tidligere i bad.

Samlet ligger Peter på en flot 6. plads, mens Lars, Kasper og Thomas er hhv. 15, 16 og 21.

20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder