Tour de Himmelfart banner

.: Tilmelding

.: Deltagerliste

Odder Cykel Klub logo
Så er tilmeldingen til Tour de Himmelfart 2017 begyndt.

- Tilmelding SKAL foregå klubvis.
- Det er "først-til-mølle-princippet", så i tilfælde af for mange deltagere i en klasse, så vil de, der har tilmeldt sig først, få pladserne.
- Klubber kan godt tilmelde ryttere ad flere omgange, men kun sålænge feltstørrelserne tillader det!
- Tilmelding er først gyldig, når betalingen er registreret!
- Sidste tilmeldingsfrist er den 12. april 2017.
EFTERANMELDELSE ER IKKE MULIGT!

Som de seneste år modtages kun tilmeldinger via denne hjemmeside.
Du finder link til tilmeldingsformen længere nede på denne side, men inden vil det være en god idé at læse vejledningen, så tilmeldingerne bliver korrekte.

Tilmelding via nettet:
Tilmelding via nettet foregår i fem trin.

Step 1: Først vælger du din klub og indtaster din e-mail adresse. Du får herefter en e-mail med en kode tilsendt. I denne e-mail er der desuden et link du skal trykke på, for at du kan fortsætte.
Vigtigt: Du kan kun redigere og tilføje deltagere til din klub hvis du har den tilmeldte kode. Derfor er det vigtigt at det kun er klubbens officielle tilmelder som laver tilmeldingen!!!

Step 2: Når du har trykket på linket i mailen, så kommer du automatisk til step 2. Her skal du indtaste dit navn og telefonnr. Tryk på "Step 3 >>" for at fortsætte.

Step 3: Her skal du angive om din klub kan stille med én eller flere hjælpere. Vi skal bruge lidt ekstra hjælpere på 3., 4. og 5. etape, for at sikre en sikker afvikling af løbene for deltagerne. Når du er færdig med at angive hjælpere, eller hvis du ikke ønsker at angive hjælpere, tryk på "Step 4 >>" for at fortsætte.

Step 4: Her indtastes ryttere og ledere, der skal med til stævnet. Hver rytter/leder tilføjes enkeltvis ved at trykke på "tilføj deltager".
Du kan hele tiden se hvilke ryttere/ledere, der er blevet nederst på siden, samt hver rytter/leders andel af det samlede beløb.
OBS: Tilmeldes en leder, så skal der ikke indtastet noget, men ellers SKAL rytterens eget rygnr indtastes, for ellers kan der ikke gives evt. point til distriktet. Kendes rytterens rygnr ikke, skrives "999" - men husk at rette rygnr senere!
OBS: I rullemenuerne vælges overnatningstype. Hvis flere ryttere/ledere skal deles om én campingvogn, så skal denne campingsvogn kun vælges for den første person. For de resterende, der også skal bo i denne campingvogn, skal der vælges "arrangerer selv".
Hvis der er fejl i en deltagers oplysninger, så kan der trykkes på "OPDATER", så kan denne deltager redigeres. Du kan også slette en person ved at trykke på "X".

Når alle ryttere/ledere er blevet tilmeldt, så trykkes på "AFGIV TILMELDING" nederst på siden.

Step 5: Din tilmelding er først her registreret, og du vil få vist en oversigt over tilmeldte ryttere. Du vil samtidig modtage en bekræftelse via e-mail. Nederst på siden står kontonr som pengene skal indbetales på. Du skal samtidig huske at skrive det ID, som står i teksten lige over kontonr, når du overfører pengene.
Når pengene er modtaget, så sendes en e-mail med en bekræftelse til dig.
I e-mailen er der også et link til hvis du skal redigere i tilmeldingen. Dette kan dog kun ske frem til og med den 24. april 2017 (sidste tilmeldingsdato).

Evt. spørgsmål kan rettes til tdh@oddercykelklub.dk

Start tilmelding

Sponsorer/Sponsors