Tour de Himmelfart banner

Odder Cykel Klub logo

TDH dag 1: Det Sorte Værksted på besøg

05-05-2016 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Så blev første dagen på året Tour de Himmelfart skudt i gang med høj solskin, godt humør og med masser af gode cykelløb. Til at krydre det hele var Det Sorte Værksted også tilstede, hvilket skabte glæde for store og små, danskere som udenlandske ryttere.

Hos herrejunior blev det til sejr til Julius Johansen (Team Børkop cykler - Carl Ras Roskilde Junior) på 1. etape, mens Mathias Alexander E. Larsen (Team Børkop cykler - Carl Ras Roskilde Junior) tog sig af 2. etape. Samlet fører Julius løbet efter første dagen, med 4 sekunder ned til Joakim Lisson (Team BH Fabin Sport-Slagelse U19).
Nicolai Clausen (Team Herning CK Junior) er iført blå pointtrøje, mens Marcus Olsen (Team ABC Junior) er iklædt løbets røde bjergtrøje.

Hos dame junior blev det til to gange spurt opgør mellem de lynhurtige piger Susanne Andersen og Emma Norsgaard Jørgensen. Susanne Andersen (Norge) vandt 1. etape, mens Emma Norsgaard Jørgensen (Team Rygter) vandt 2. etape. Samlet fører Emma Norsgaard Jørgensen løbet, i samme tid som Susanne Andersen.
Pointtrøje sidder på hollandske Iris Ton, mens den norske mester Ingvild Gåskjen er indehaver af den røde bjergtrøje.

Øvrige resultater, samt startlisterne til enkeltstarten kan ses her: http://oddercykelklub.dk/tdh/tdh_results.php?menu=da.

Følg desuden med i løbet på løbets hjemmeside: http://oddercykelklub.dk/tdh/dansk_index.php.

Sponsorer/Sponsors

Kvivkly Odder