Du er her: Det 3. Hjul Print
        VEDTÆGTER
        GÆSTEBOG
Det 3. Hjul logo

Det 3. hjul er støtteforening for Odder Cykel Klub. Foreningen støtter klubben både økonomisk og arbejdsmæssigt ved at hjælpe til ved arrangementer som Odder Cykel Klub arrangerer, og ved at afholde egne arrangementer.

Igen i år er "Det 3. hjul" klar med motionscykelløbet Hads Herred Rundt, der som altid markerer starten på Odder byfest.
Vi håber mange både voksne og børn vil tage udfordringen op, og i kan evt. tage jeres arbejds- eller skolekammerater med, og få en sjov aften.

Hads Herred Rundt er efterhånden blevet en fast del af Odder Byfest. Ruten er henlagt til veje, som du måske ikke kender, men som garanteret ikke vil skuffe. Kort og godt, der venter dig en stor motions- og naturoplevelse. Løbet afvikles i år onsdag den 1. august 2018. Læs mere

De seneste nyheder
28-08-2018 Fællesspisning d. 4-9