Årets kamp lørdag den 26. oktober på Odder Stadion

Så er udtagelsen til dette års foldboldt kamp 2002 mellem Leder/Team-holdet og Rytterholdet begyndt. Det er igen i år de to holdkaptajner fra sidste år, som udtager deres spillere på hver deres respektive hold. For rytterne, er det kampens bedste målmand fra sidste år, Flemming Kajberg Jensen, der er kaptajn. Manden, der sidste år havde flere store redninger, bl.a. en 3 mod 1 situation, hvor han fuldstændig koldt klarede situationen, og med den præstation ville have kunnet have skrevet kontrakt med storhold som Real Madrid, Manchester United, Bayern München og FC Barcelona. Alle klubber, som efter redaktionens oplysninger, i år vil sende spioner ud, til måske senere kontrakt forhandlinger med de dygtigste spillere. (Der har TORBEN KODRUP ingen chance).

Leder/Team-holdet

Kaptajn Kodrup har efter bedste evner, (?!?!?!), prøvet at stille med så stærkt et hold så muligt. Navne på 19 spillere som Torben Kodrup har udtaget til kampen ser sådan ud:

1. Målmand: Henrik ”Bagermester” Lynggaard

2. Målmand: Kurt Sørensen

3. Målmand: Thomas ”Direktøren” Moberg

Resterende spillede:

Holdkaptajn Torben Kodrup - Sidste års topscorer

Carsten H. Pedersen

Mikael Jørgensen - Tidligere Sjællandsmester

Torben Kristensen

Mattias Carlsson

Håkan Nilsson

Jonas Rydberg

Fredrik Lindberg

Mikael Laursen

Lars Werenberg

Nikolaj Kjærgård

Klaus Kynde

Martin Kajberg  ”Stam” Jensen

Torben Søndergaard - Tidligere Hou’s 1. holdet (De havde kun et hold, men han var en god bænkevarmer, red.)

Poul Pedersen - Tidligere AGF (Samme skæbne som Torben Søndergaard, red.)

Bent Urbak - Tidligere divisionsspiller (Mange år siden, red.)

Flemming Thomsen - Odder`s Teltudlejer

Efter at have gennemlæst og analyseret holdet kan man med alt tydelighed se at hr. Kodrup har brugt mange timer på at stille dette hold, men efter alt at dømme ikke vil kunne hamle op med rytternes hold. Nogen vil måske undres over, at der står sidste års topscorer ud for hr. Kodrup, men mine damer og herrer, det er rigtigt nok. Kun Torben Kodrup selv, hans skæve fødder og de højere magter, må have kunne forstå hvordan dette har kunne ladet sig gøre!

Rytterholdet

Så er rytternes hold kommet. Den længe ventet startopstilling er på plads, efter flere ugers hemmeligheder. Ved at kigge på startlisten kan man se at rytterne stiller med de 3 farlige spillere, Jacob ”Henry” Kodrup, manden med det farlige venstre ben. Flemming ”Scholl” Jensen, manden med det farlige højre ben, og manden der generelt bare er farlig, Frederik ”Elkjær” Sørensen. På holdet kan man også finde prominente navne som Bo ”Bomber” Pedersen, Lau ”Laudrup” Thomsen, Jens-Peter Ravn ”Ronaldo” Rasmussen og målmanden Henrik ”Barthez” Overgaard. I de bagerste rækker kan man finde forsvarsklipper som, Jacob ”Tøfting” Koch, Peter ”Neville” Bjerregaard og Torben ”Blanc” Leth. Folk som nok vil komme til at kede sig det meste af kampen, med mindre de hjælper til i angrebet. Der bliver også et udlandsk præg på rytternes hold, idet de stiller med den lynhurtige og farlige angriber Ove ”Henke” Nilsson. Manden der muligvis også bedre er kendt som ”Våvehalsen fra Östås”.

Rytterne har i forbindelse med kampen fået en cheerleader gruppe anført af Bo Gjørret til at hjælpe holdet med at få sejren i land.

Holdopstillingen:

1. Målmand: Henrik ”Barthez” Overgaard

Resterende spillede:

Holdkaptajn Flemming Kajberg ”Scholl” Jensen

Peter “Neville“ Bjerregaard

Ole “Carlos” Christiansen

Torben “Blanc“ Leth

Henrik “Shaggy” Bjerregaard

Christian “Maldini“ Moberg

Nikolaj “Guti“ Fredsgaard

Jens-Peter Ravn “Ronaldo“ Rasmussen

Lau “Laudrup” Thomsen

Bo “Bomber“ Pedersen

Jacob “Henry“ Kodrup

Else “Lizarazu“ Lund

Jacob “Tøfting“ Koch

Frederik “Elkjær“ Sørensen

Martin ”Sand” Sørensen

Ove “Henke“ Nilsson

Heide Frederikke ”Furlan” Nielsen

Som det kan ses, stiller rytterne kun med en målmand. Ganske enkelt af den grund, at det ville jo være spild af personer, at bruge dem der, da der alligevel ikke bliver noget af lave, i modsætning til den anden ende, hvor der er hele 3 personer som skal forsøge at formindske nederlaget!

Dommer

Kampens dommer vil igen i år blive ledet og dømt af gamle Stadshold, manden som sidste år var blevet bestukket at Leder/Team-holdet.

Kampen starten kl. 13.00, og der vil ikke blive taget entré! Så kom og se denne prægtige kamp på Odder Stadion.

Som orientering kan det nævnes at spillerne ikke må benytte fodboldstøvler, og at glidende taklinger på Torben Kodrup er tilladt.

Af Flemming Kajberg Jensen