Dårlig dommer overskyggede igen i år kampen mellem leder/team-holdet mod rytterne. Dommeren, der eller havde flere gode kendelser i den første del af kampen, smed et eller sikker 13-tal for sin præstation væk, da han med godt 10 min. bl.a. overså en spiller fra Leder Team holdet, der tog bolden med hånden og derefter scorede.

 

Kampen startede kl. 13.00 på Odder stadion, og der blev lagt godt ud fra begge hold. I sær rytterne, som startede som lyn og torden, og scorede efter 12 min af Jacob ”Henry” Kodrup. Efter ca. 16 min. udbyggede Christian ”Maldini” Moberg føringen til 2-0.  I det 20 min. blev der så reduceret af Bent Urbak, på et lidt heldigt mål. Det var sådan at stillingen så ud ved pausen. Da 2. halvleg gik i gang bragede rytterne løs igen, og scorede således til 3-1 med Jacob ”Henry” Kodrup som målscorer igen. Kort efter blev der reducering igen til 3-2, da Leder/Team holdet scorede. Men et hurtigt angreb gjorde, at der kun 1 min. efter reduceringen stod  4-2. En sikker sejr til rytterne så ud til at være i hus. Men to MEGET uheldige dommerkendelser inden for de sidste 10 min. gjorde at Leder/Team holdet fik udlignet. Første tog Fredrik Lindberg bolden med hånden, så han derefter kunne score meget let. Alle personer undtaget dommeren så dette, og man skulle næsten tro at han var blevet bestukket lige som året før. Denne tro blev underbygget, da han med blot 3 min. igen overså at rytternes målmand, Henrik ”Barthez” Overgaard blev fuldstændigt jordet og i stedet dømte et straffespark som ingen udover Leder/Team holdet og dommeren selv kunne se. Straffet blev sikker udnyttet af Torben Søndergaard. (Det må have kostet mange bajere for Torben Kodrup at få dommeren til at dømme sådan de sidste 10 min.)

Kampen skulle således ud i forlænget spille tid, hvor Leder/Team holdet scorede 4 gange og rytterne kun 1 gang. Og da kampen blev fløjtet af var resultat 8-5. Et resultat som snyder idet man læser det.

Redaktionen udsendte opdagede at hver gang rytterne var foran, skiftede Torben Kodrup sig selv ud.

 

Kampen i tal

 

Leder/Team vs. Rytterne 8-5 (1-2)

 

1-0  Jacob ”Henry” Kodrup

2-0  Christian ”Maldini” Moberg

2-1 Bent Urbak

3-1 Jacob “Henry” Kodrup

3-2

4-2 Jacob “Henry” Kodrup

4-3 Fredrik Lindberg

4-4 Torben Søndergaard

4-5

4-6

4-7

5-7 Jonas Søndergaard

5-8 Mattias Calsson

 

 

 

af Flemming Kajberg Jensen