Tour De himmelfart 2021 - AFLYST -
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Tour de Himmelfart logo
Odder Cykel Klub har besluttet ikke at afholde årets løb.
På grund af de for nuværende udmeldte og gældende corona-restriktioner er det ikke muligt at afholde løbet i de kendte rammer over 3 dage, med det setup som TDH altid har haft, og som vi ønsker det skal have.

Vi er klar igen i 2022 og ser frem til en cykelfest i vanlige rammer og uden restriktioner.

Bestyrelsen - Odder Cykel Klub

Tour de Himmelfart 2021 cancelled

Odder cycle club must unfortunately cancel this years event.

Due to the currently available guidelines and COVID-19 restrictions in Denmark, it is not possible to hold the three day race in format as we know it and wish to continue with. We are ready to return again in 2022 with a fantastic three day cycling event the way we all know and love, and without many restrictions.

Thank you for your support and understanding.

Yours sincerely
The Board of Odder Cykel Klub

25.04.2021
13.05.2021 kl. 08.00 - 16.05.2021 kl. 08.00