Du er her: Klubben Print
        HALL OF FAME
        ÆRESMEDLEMMER

VELKOMMEN

Odder Cykel Klub (OCK) blev stiftet i 1972, og vi har i dag ca. 50 licens ryttere. I klubben køres der landevejsløb under licens fra Danmarks Cykle Union. Vi er repræsenteret i stort set alle klasser fra U11 til A feltet.
Gennem de mange aktiviteter, træning, træningslejre og cykelløb mm., skabes der gode rammer for træning og godt kammeratskab. Vi har plads til alle: den nystartede og de garvede og den ambitiøse.

Hver tirsdag i cykelsæsonen (april til september) er der klubaften i vores klubhus i Odder. Her mødes ryttere og trænere efter træningen, hygger og taler om stort og småt. Der er som regel også mulighed for et stykke kage og frugt :-)

Skulle du have lyst til at cykle eller bare besøge os, er du velkommen til at møde op til klubaften en tirsdag mellem kl. 19-20 på følgene adresse:

Odder Cykel Klub
Nølevvej 6
8300 Odder

Til klubaften i cykelsæsonen er der altid nogen fra bestyrelsen tilstede ligesom trænerne i klubben oftest også er der. Der er således god mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål.

Vi bor i det lille gule hus (se billedet nederst) ved indkørslen til svømmehallen.

Med sportslig hilsen

Torben Kristensen, Formand