GP Sirault: Moberg ude med brækket arm (Opdateret)

22-03-2006 af Flemming Kajberg Jensen
Efter weekendens flotte resultater i U23 løbene, med en fjerde plads i GP Bissegem, og en andenplads i GP Dottignies er Christian Moberg nu ude med en brækket arm.
De tilbage værende elite ryttere i Belgien, Lars Werenberg, Alexander Gustafsson, Jacob Kodrup, Martin Adelfred, Christian Pedersen, Morten Lambert, Christian Moberg, Søren Pugdahl og Søren Pedersen var i dag tilstart i GP Sirault. Her var Moberg altså så uheldig at blive indvolveret i et styrt, som nu har sendt ham ud på sidelinien med en brækket arm. En arm som lægerne skal kigge nærmere på i Danmark.

Kodrup godt kørende
Team Kvickly Odder var godt med fra start, på første omgang kom Pugdahl med i en mindre gruppe med bl.a. danske Michael Tronborg, men allerede på anden omgang fik de følgeskab af yderligere 3 ryttere med bl.a. Kodrup. De 7
ryttere arbejdede godt sammen, ca. halvvejs i løbet var Pugdahls kræfter opbrugt. Han måtte erkende der var en lille forskel på 1.13 løb og så et 1.12b løb. Pugdahl sagde efter løbet det har været lærerigt, og han gemmenførte da også løbet.
6 mands gruppen fortsatte, men mod slutningen af løbet kom der en større gruppe op med bla.a Werenberg. Både Werenberg og Kodrup var med i mange udbrud på de sidste omgange, dog uden det held der skulle til. På sidste omgang prøvede Kodrup igen, men blev hentet kort før mål. Begge havde kræfter til at afslutte i forreste del af udbrudsgruppen. Adelfred og Alexander sluttede i feltet. Christian Pedersen udgik da der manglede 15 km, Søren Pedersen udgik ca. halvvejs, Lambert udgik tidligt i løbet, på grund af styrt.
Den tidligere Team CSC rytter, og indehaver af den gule fører trøje i Post Danmark Rundt, Marc Streel var også til start, og sluttede som nr. 29.

GP SIRAULT - 121 km
1. Reinier Honig (Ned)2 timer 57 min
2. Kevin Maene
3. Adam Gawlik (Pol)