God start på sæsonen for ungdom

09-04-2006 af Flemming Kajberg Jensen
Odders ungdoms ryttere fik en kanon start på sæsonen, da de i dag skulle cykle i alt 78 km. på vejene omkring Hobro. For selvom alle var veloplagte, kan man jo aldrig garderer sig mod vind og vejr.
Selv om løbet blev skud i gang med et flot forårsvejr, skiftede det hurtigt til regn, for senere til at blive en kraftig snebyge, for igen at gå over i regn, til sol da rytterne kom i mål.Dette krydret med en god gang vind fik mange ryttere til at stå af, dels pga. punkteringer, og dels pga. det meget kolde vejr.

Kratig snebyge var noget at det rytterne blev udsat for i DS - Løbet i Hobro.

Dette lod dog ikke skræmme Odders ungdomsryttere. Selvom det var første løb på dansk grund, og de to jyske ungdoms-teams, Horsens og Hobro var til start i stærkeste opstilling, lod det ikke til at skræmme rytterne fra Odder.
Efter første omgang var der en Herning mand og en Sønderborg mand i front. Og selvom de to mand kom op på et forspring på 3 min og 15 sek, og der senere kørte 3 mand mere, fik det hverken Horsens eller Hobro til at rører på sig. Også måtte Odderrytterne jo tage sagen i egen hånd. Og mens Sønderborg manden i front punkterede, som en af mange, lykkedes det efter godt samarbejde Søren Kristensen og Sebastian Buchard at komme med en 5 mandsgruppe. Gruppe holdt til mål og Søren og Sebastian vandt gruppen, og blev dermed nr. 5 og 6 i løbet. Lige efter kom feltet til mål, med Kristian Haugaard Jensen helt fremme. Kristian blev nr. to i feltets spurt, og blev dermed nr. 11 i løbet
Også Frederik Odgaard Nielsen som ellers var faldet af det stærkt reducere felt, på slutningen af anden omgang, kæmpede flot videre, og kom i mål som 20, og blev dermed sidste præmietager.
Morten Rasmussen var uheldig at punktere kort efter start, mens Anders Leick og Kasper Rosenberg ikke lige havde dagen, i det kolde vejr.

Ellers en flot start for ungdomsrytterne, som alle er første års.
Næste weekend gælder det så Paris - Roubaix for ungdoms ryttere. Så bliver det spændene at se om de kan gøre Fabian Cancellara kunststykket efter.

27-10-2019 Klubfest 2019
22-10-2019 Dagsorden til ordinær generalforsamling 2019
22-10-2019 Team OK Kvickly Odder rytter til ColoQuick!
05-10-2019 Resultater klubmesterskab i linjeløb
05-10-2019 Henvendelse