Petit Paris - Roubaix des Débutates

16-04-2006 af Martin Kajberg Jensen og ungdomsafdelingen
Kristian Haugaard Jensen blev bedstplaceret Odderrytter, da ”Petit Paris – Roubaix des Débutates” i dag blev kørt. Kristian kørte ind på 17. pladsen og blev den næstbedst placerede dansker i løbet, kun overgået af Samuel Rytter Ravn fra Roskilde, som blev nr. 13.
Frederik lå længe i gruppen lige efter, men krafterne slap op til sidst, og han kom ind lige efter hovedfeltet, ca. som nr. 50.
Frederik kørte måske sit bedste løb nogen sinde, men et par uheldige styr foran ham på brosteende, gjorde at hullerne op til de foran kørende blev for store, og til sidst var det altså ikke mere at køre med i det høje tempo.

Kristian Haugaard Jensen sætter et hård tempo i feltet. Foto: CyclingPhotos.dk

Odderrytterne var dog slet ramt af uheld, da både Søren og Anders punkterede. Allerede på først omgang måtte Søren udgå med punktering, da han ville undvige et styrt foran i feltet, men kom ud i rabatten, og ramte et hul. Anders nåede ikke meget længere, da han måtte udgå på 2. omgang med punktering.

Jacob kæmpede flot, men blev taget ud af løbet lidt efter halvvejs i løbet. Kasper og Morten blev også pillet ud af løbet, men det var dog først på næstsidste omgang og selvom de lå godt med i løbet. Sebastian fuldførte løbet, men blev ikke taget ind med placering.

Alle rytterne havde en rigtig god weekend og fik rigtig god international erfaring, som de kan bruge til næste år, hvor de alle er 2. års ungdomsryttere.

Petit Paris – Roubaix des Débutates blev vundet af Barry Marcus fra Holland, som også for nylig vandt det store løb I Klein Sinaii. Der var 146 ryttere til start.

24-09-2017 Løbsreferat Mj Rengøringsløbet; succesen fortsætter
23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober