Etapeløb i Holstebro/Herning

17-04-2006 af Senior afdelingen
Så var det Herning og Holstebros tur til at holde cykelløb det blev afholdt som et etape løb hvor det bestod af 3. etaper

1. etape: omkring Holstebro nærmer betegnet i byen Asp 10 km nordvest Holstebro der var lagt op til det helt store sidevinds løb med solskin i B klassen skulle der køres 127 km her var Søren Pugdahl Pedersen og Henrik Bjerregaard til start Søren Pugdahl kom godt fra start ved at kom hjem i en firemandsudbrydergruppe hvor han kørte sig til en flot 3 pladsen Henrik Bjerregaard udgik på etapen med en punktering. C klassen skulle køre 109 km her var Peter Ferslev Hansen, Søren Pedersen og Henrik Jensen til start Peter Ferslev kom i mål i en tre mandsudbrydergruppe hvor han fik en flot 2 plads 3 min sener kom Søren Pedersen i mål i en større gruppe hvor han kom ind på en 14 plads Henrik Jensen gennemførte løbet. Begynder skulle ud på 91 km her havde vi Per Juel Jensen, Peter Vestergaard og Søren Engelund Pedersen her kom Per Juel Jensen på flot 9 plads Peter Vestergaard gennemførte løbet. H50 havde vi Knud Juul Jensen til start han skulle køre 73 km Knud Juul Jensen kom hjem med i firemandsudbrydergruppe hvor han tog sig af 7 pladsen.

2 etape: Skulle køres ved Vildbjerg, 15 km nordvest for Herning hvor Herning sædvanlig tro laver deres landevejsløb hvert år. Her skulle der køre et kriterium ligesom man gør i Belgien. B klassen skulle køre 66.6 km her forsatte Søren Pugdahl Pedersen den flotte kørsel ved vinde feltet spurgt som resulterede i 10 plads Henrik Bjerregaard punkterede. C klassen skulle der køres 55.5 km her fik Peter Ferslev Hansen igen en flot 2 plads. Søren Pedersen fik også god dag da han kom hjem i firmandsgruppe og tog sig af 12 pladsen. Begynder klassen havde vi Peter Vestergaard til start han kæmpede sig til en flot 18 plads rigtig flot taget betrækning af at det er et af hans første cykelløb han køre. H50 skulle køre 44.4 km her gik det også godt Knud Juul-Jensen kom hjem i en seksmandsgruppe hvor han blev nr. 2 som viste sig til at blive 8 plads efter løbet.

3 etape: Skulle igen køres ude ved Vildbjerg hvor foregående etape blev kørt og for første gang i år viste vejret sig til den gode side til at køre cykelløb i med 10 grader og knap så meget vind som der havde været på de foregående etaper. B klassen skulle ud på 109 km her tog Søren Pugdahl sig af 4 pladsen hvor Henrik Bjerregaard gennemførte løbet. C klassen skulle også ud og køre 109 km her var Peter Ferslev Hansen godt kørene og fik kæmpet sig hjem til en flot 5 plads ud af de tre etaper Peter Ferslev har stillet til start er den dårligste placering en 5 plads Søren Pedersen besatte 19 pladsen ud af de 20 præmier der var. sammenlagt blev Søren Pugdahl nr. 3 i B klassen. Peter Ferslev Hansen og Søren Pedersen blev nr. 2 og 14 sammelagt

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov