2. afdeling af Bell Cup - 4. Plads til Mark!

23-04-2006 af Juniorudvalget
Godt vejr, kanon rute og så var vi på hjemmebane! Vi stillede med fuldt hold og fra start var både Charlie og Christopher aktive forrest i feltet, men det var Morten Leth der skabte dagens længste udbrud. Sammen med en Esbjerg rytter var han hele 2 min foran feltet indtil der resterede mindre end 2 omgange, måske hjulpet af en smule inaktivitet i feltet. Mod slut blev der dog kørt stærkt og så blev Morten hentet efter en super indsats.

Dagens store Odder præstation stod Mark for, da han frækt stak af fra feltet ca 2 km fra mål og han holdt hjem selvom om Vennelundsbakken var sej efter 9 hårde omgange! Det blev til en flot 4. plads og det var fuldt fortjent, især efter de mange uheld Mark har haft i sæsonens første løb!

Rasmus Urbak stod for dagens anden positive Odder overraskelse ved fint at sidde med det decimerede hovedfelt. Sammen med Rasmus, men desværre også uden for præmierækken, kom følgende Odderryttere med feltet hjem: Charlie, Christopher, Jacob og Mathias Poulsen.

Lidt skuffende vi ikke havde flere blandt Bell Cup pointtagerne, men positivt med den formfremgang mange af rytterne udviste!

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov