Blandet resultater for ungdomsrytterne

13-05-2006 af Martin Kajberg Jensen
Det var en blandet oplevelse for ungdomsrytterne ved førstedagen af Youth Tour. Sebastian Buchart kørte flot på gårdagens to etaper, og lå efter førstedagen samlet nr 9. Kristian Haugaard lå lidt længere tilbage i klassementet sammen med Søren Kristensen. De var dog ikke længere tilbage i klassementet end et par flotte resultater på andendagen kunne bringe dem tilbage i præmierækken.
Morten Rasmussen og Anders Leick kom godt igennem begge etaper, mens Kasper Rosenberg måtte udgå med en ærgelig punktering på første etape.
Gårsdagens mest uheldige person var dog Frederik. Efter at han var kommet for sent til start i prologen og havde fået 2 minutters tidsstraf, så var han virkelig opsat på at lave et stort resultat på den efterfølgende etape. Efter flere udbrudsforsøg uden held ville Frederik ned midt i feltet for at få pusten igen, men så væltede to personer foran Frederik. Han kunne ikke nå at undgå styrtet og væltede selv forover styret, og landede lige på hagen. Efter et længere besøg på Køge Sygehus blev det konstateret, at Frederik havde brækket højre tommelfinger, venstre håndled og han måtte syes med 6 sting i hagen. Frederik kan nu se frem til 3 ugers pause, med begge arme i gibs.

Resten af holdet var ved godt mod, og kæmper for at vinde den etapesejr, som Frederik ikke nåede at vinde.

2. dagen af Youth Tour
Andendagen bød først på en enkelstart. Uheldigvis kørte Sebastian ikke en af sine bedste enkelstarter, og i det samlede klassement røg han ud af præmierækken. De øvrige ryttere kom alle igennem enkelstarten udenfor topplaceringerne.

Eftermiddag bød på en kuperet rute. Alligevel var det et stort set samlet felt som kom til mål. Kun en enkelt rytter kom alene til mål. Kristian, Søren, Morten og Sebastian kom alle med feltet i mål, mens Anders og Kasper kom i mål lidt efter.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben