Mark 3. plads i Århus / Christopher i Schweiz

12-06-2006 af Jun Udvalget
2. dags løbet i Århus, som var første dag for Junior bød på høj solskin og over 25 grader, dette sammen med en meget kuperet rute, gjorde de 126 km. som Junior skulle køre til en rimelig hård omgang.
Vi stillede op med Gye, Sølvsteen, Bo , Mathias Poulsen, Mattias Friis, Jesper, Charlie og Mark.
På første runde af løbet kom der en enlig rytter afsted " den endelige vinder" , men ingen tog dette udbrud alvorligt, da der stadig var mange km. tilbage OCK Junior blev desværre hurtig tyndet ud da både Gye, Sølvsteen, Bo og Mathias Poulsen stod af. På sidste runde var Mattias Friis så uheldig at knække kæden, og så var der kun 3 OCK ryttere tilbage. På sidste omgang arbejder disse 3 ryttere hårdt på at komme afsted, men der bliver ikke givet noget ved dørene denne dag. Ca 1000 meter før Mål, på sidste stigning, slår Mark det afgørrende hul, han får dog en Herning rytter med, som slår ham i spurten og Mark får dermed en 3. plads. Charlie og Jesper kommer kort efter ind med det indskrumpede felt og bliver henholdsvis nr. 6 og 9.

Så samlet set en flot dag for Junior holdet.

I Schweiz kørte Christopher en god enkeltstart i det hårde selskab og kom ind med en tid kun ganske få sekunder fra landsholdskollegaerne Rasmus Guldhammer og Morten Rekweg.

På søndagens afsluttende landevejsetape kørte han for holdet og måtte bakke af, da 3 af holdkammeraterne var i udbrud.

Samlet blev det til en 44. plads for Odder CK rytteren på sin første landsholdstur.

Danmark tog 2. pladsen i holdkonkurencen og løbets samlede 4. og 5. plads ved Rasmus Guldhammer og Morten Rekweg.

23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017