Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Odder Cykel Klub

Dagbog fra Belgien dag 1+2

25-06-2006 af Drenge- ungdomsafdelingen
Odders yngste drengerytter Mads Malmros Christiansen beviste i dag, at han er gjort af et helt særligt stof. Mere om det senere.

Vi har nu været i de smukke og kuperede Ardenner i to dage. Vejret har budt på varmegrader på mere end 30 og bakkerne på stigningsprocenter på mere end 10. Cyklerne er blevet luftet og vandrehjemmet i Sankt Vith har vist sig som en perfekt kulisse omkring vores træningslejr.
Efter en stort set smertefri bustur ankom vi lørdag formiddag til Sankt Vith.

Med frokost i maven og gode værelser til bagagen blev lørdag eftermiddag brugt til en let træningstur for at løsne ben og hente frisk luft til lungerne. Alle mand deltog i træningen som forberedelse til søndagens løb, der var henlagt til i Flanderen.

Det betød tidlig afgang fra Sankt Vith søndag morgen. Yngste, mellemste og ældste forlod vandrehjemmet kort før 07.00, mens ungdom havde den luksus at kunne slappe lidt mere af fra morgenstunden.

I den korte version blev løbene for såvel ungdom som drengeklasserne en ubetinget succes.
Patrick Leth hentede en flot 2. plads hos yngste, i ungdom viste Søren Kristensen gode takter med en 5. plads mens Morten Rasmussen blev nr. 11.

De øvrige Odder ryttere gjorde alle en god figur. Ældste var delt i to felter, hvor første felt talte Andres Pedersen og Esben Vestergaard. Andreas Pedersen kørte et af sine bedste løb til dato, og var med i alt der rørte sig i feltet. Andreas var med til at afgøre feltets spurt.

I det andet ældste drenge felt var Andreas Urbak, Daniel Malmros Christiansen og Mads Prangsgaard med. Efter en forsigtig start satte de deres tydelige aftryk på løbet. Gennem mere end 10 af løbets 16 omgange forsøgte Odder drengene gang på gang at slå hul. Anstrengelserne bar imidlertid ikke frugt til en topplacering, selvom alle fire var med til at afgøre løbet i en massespurt.

Omtrent samme mønster tegnede sig hos mellemste. Robet Bækhøj, Lasse Brunsgaard, Mads Carlsen, Emil Mortensen og Emil Selvig viste med al tydelighed at de ikke var kommet helt til Belgien for at køre langsomt. De angreb flæng og kørte det bedste i denne sæson. Som hos ældste kom de med hjem i massespurten, dog også her uden placeringer helt i toppen.

Alt i alt har turens første to dage budt på masser af gode oplevelser og vigtig løbserfaring.

Mandag venter der træningstur i det stærkt kuperede område, krydret med frokost i det grønne. Nå ja, historien om Mads skylder vi endnu.

9-årige Mads blev nemlig udsat for et styrt i kategorien ”voldsomt” han fik en flyvetur og ramte desværre asfalten med hovedet først. Fire sting og et besøg på en belgisk skadestue slog imidlertid ikke Mads ud ad kurs. Han forventer selv at være klar til mandagens strabadser, måske det meste af tiden med udsigt fra ledsagerbilen, men helt sikkert også på cykel.

Vi glæder os allerede til de næste dage.


10 seneste nyheder:
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov
24-09-2017 Løbsreferat Mj Rengøringsløbet; succesen fortsætter
23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017
20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder
17-09-2017 Louring Vorre vandt Kvickly Odder løbet
16-09-2017 Kvickly Odder løbet afvikles søndag
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
DM / Trek Cross