Team Kvickly sluttede DM ugen OK af i Esbjerg

26-06-2006 af Team Kvickly Odder
Holdløb & Enkeltstart
Holdløbet var ikke en af de bedste oplevelser Teamet har haft i år, en ikke helt frisk Eibye, et hold der kørte forkert hele 2 gange, og til sidst en lidt uheldig punktering, gjorde at man ikke rigtigt troede på det, efter alle de uheld. Ud over Eibye bestod holdet af Adelfred og Werenberg.
Enkeltstarten var der størst forventninger til Werenberg, men han måtte melde afbud på grund af sygdom. Adelfred kørte en ok enkeltstart, han blev nummer 26 i tiden 55.36.07. Sidste deltager var Pugdahl, han kørte ikke ret langt før hans kæde knækkede, og var dermed ude af løbet.

Linieløbet
Teamet sluttede flot af ved årets DM i linie-løb, de skulle køre 191 km. Werenberg var stadig syg, så det var 5 unge ryttere der stillede til start, ved siden af blandt andet CSC. Det var første gang de 3 unge ryttere Kodrup, Pugdahl og Moberg var til start ved DM som senior, og ud dem var det Adelfred og Eibye "Der Alte". Der var størst forventninger til Eibye og Kodrup, og de kørte også et flot løb, hvor Kodrup var med i flere udbrud, uden dog at ramme det rigtige udbrud, Eibye som har vist stor fremgang, siden han kom til Danmark igen, efter hans ophold i det sydlige Tyskland, var helt med fremme til sidst i hovedfeltet, han sluttede som en flot nummer 21 ved årets DM. Kodrup sluttede som nummer 41. Pugdahl kørte et flot DM og var også med feltet til mål som nummer 57, det samme var Adelfred, selv om det holdt hårdt til sidst, han sluttede som nummer 77, også flot kæmpet af Adelfred. Moberg måtte slippe da der manglede 2 omgange.

23-09-2017 Klubfest 2017
20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017