3. plads til Søren

09-09-2006 af Ungdomsafdelingen/fkj
"Jeg er simpelthen så glad." Sådan lød det fra Søren i en telefon samtale, kort efter spurtenopgøret i ungdomsklassen. Dagens cykelløb i Nyborg bød på oprejsning for ungdomsrytterne, efter sidste weekend lidt skuffende resultat. Søren Kristensen, Morten Rasmussen, Kasper Rosenberg og Kristian Haugaard, var alle taget til den fyske havneby, alle klar tilstart med et fælles mål. At gøre det bedre end sidste weekend.

Allerede på første omgang skete der noget, for mens Morten var så uheldig at punkterer, og dermed måtte udgå af løbet, kom først Kristian og derefter Søren med i nogle små udbrud, der tilsidste endte med at ca. 15 mand dannede en front gruppe.

På anden og sidste omgang førsøgte Kristian flere gange at springe gruppe og komme afsted, men hver gang blev han hentet igen. De 15 mand kom dermed samlet til mål, og her fandt Søren det helt rigtige hjul.
Med en rigtig flot kørt spurt, kom Søren således helt frem på 3. pladsen, og dermed op på podiet. FLOT!
Selvom Kristian havde brugt mange kræfter på at komme afsted på sidste omgang, lykkedes det alligevel for ham at spurte sig til endnu en topplacering, via en 6. plads.
Kasper kæmpede godt, og gennemførte vanene tro løbet i fin stil. Mon ikke snart den første præmie vil komme til ham?

Næste weekend gælder det så løbene i Kolding og Fredericia.

23-10-2017 Agenda til ordinær generalforsamling
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb