Træneren den stærkeste

08-10-2006 af Ungdomsafdelingen
Overlegen, smukt, elegant, fantasifuldt, fantastisk, fremragende, flot, fighter vilje, mentalt styrke og meget meget mere kunne der tilskrives den flotte sejr, som Flemming levede ved at slå alle sine ungdomsryttere.

Selvom vi ikke konkurrede i samme gruppe, startede vi i samme felt. Mit mål var fra start af at se om jeg kunne slå mine ryttere, som gennem hele sæsonen har kunne kørt fra mig.” Lød det fra Flemming som fortsætter. ”Kristian rykkede mange gange ude på ruten, og hver gang måtte jeg lukke det selv. Ingen andre ville hjælpe. Da vi går ud på 4. af 5 omgang, har Kristian fået et hul på ca. 30 sek. De andre ungdoms ryttere ville ikke lukke hullet, så jeg måtte endnu engang lukke hullet ene mand. Det resulterede i at de andre ungdomsryttere faldt af, i min kraftige forcering. Da Kristian så blev hentet kort før vi gik ud på sidste omgang, vidste jeg at jeg bare skulle koncentrerer mig om at komme hjem sammen med ham.” Og som sagt så gjort. I spurten vandt Flemming nemt spurten mod Kristian, og beviste dermed at træneren er den stærkeste!

Flemming vinder en nem, og let spurt over Kristian.

Jeg vil sige at det var heldigt for Kristian at jeg både kørte med den ene arm på ryggen og på den lille klinge i spurten, ellers var han blevet slået med meget mere...”.

20 min. efter kom de næste slagene ungdomsryttere til mål hvor Morten vandt spurten foran Kasper og Frederik.

1. Flemming Kajberg Jensen
2. Kristian Haugaard Jensen
3. Morten Rasmussen
4. Kasper Rosenberg
5. Frederik Odgaard Nielsen

Husk drenge:
- 2’eren er den første i rækken af tabere!
- Det gælder ikke om at tage flest føringer på ruten. Det gælder om at tage den sidste!

Vi ses til klubfesten drenge. Tak for i år :-)

26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer