Nice update 3: Er der pelikaner i Nice?

11-02-2007 af Martin Kajberg Jensen
Søndagens træning startede som vanligt med 15 km stigning til Vence by og herefter via Tourette-sur-loup og Le Bar-sur-loup til foden af Goudon. Rytterne blev herefter sluppet fri på Goudon i grupper med ca. 1 min i mellem hver gruppe. Der blev kørt alt hvad remmer og tøj kunne holde de 8 km til toppen af Goudon. Mens de fleste af ungdomsrytterne fortsatte ned på den anden side, så fortsatte eliterytterne videre 6,2 km op til toppen af Col de l'Êcre. Og det er her pelikanerne kommer ind i billedet, for på nedkørslen af bjerget blæste det så kraftigt, at det var svært for flere af rytterne at holde fart i cyklen - det blæste simpelthen en pelikan!
En gruppe kørte herefter den direkte vej til Grasse, mens eliterytterne og et par enkelte andre ryttere tog en "lille" omvej inden de også satte kursen mod Grasse og derefter Carros. I alt fik ungdomsrytterne kørt omkring 100 km, og eliterytterne omkring 155 km.

I morgen loves der godt vejr og omkring 20 grader. Det har vi tænkt at udnytte ved at køre via den franske riviera over Monaco til San Remo.

Google Earth
Såfremt du har Google Earth installeret på computeren, så kan du ved at trykke på nedenstående link se de vigtigste bjerge der er blevet kørt på de første to dage, samt se hvor Carros helt præcist er. Tryk på linket, og åbn filen når windows spørger. Herefter burde Google Earth automatisk "flyve" hen til området.

Har du endnu ikke Google Earth installeret, så kan det gratis hentes på Googles hjemmeside.

Kasper stadig i Frankrig
Det lykkedes desværre ikke at få Kasper Rosenberg sat på et fly til Danmark i dag, men vi håber for Kasper at det lykkedes i morgen, mandag.
Vi kan nu give beviset for at Kasper faktisk har ret, når kan siger at han har smerter i skulderen, for som det ses på nedenstående røntgenbillede, så kan man tydelig se bruddet på kravebenet.

Dagens afsnit af "Nice Nice News" kan ses her:

Tryk på "Play/afspil" knappen for at starte filmen.

Billederne fra dagens træning kan ses her: Se billeder fra træningen søndag

23-11-2017 Klar til cyklecross i Odder
04-11-2017 Ordinær generalforsamling 2017