Nice update 4: ... og har du penge så kan du få!

12-02-2007 af Martin Kajberg Jensen
Rytterne startede i dag ud på strandpromenaden i Nice og fortsatte derefter langs kysten mod Monaco. De lovede 20 grader så længe ud til at være indenfor rækkevidde, men som dagen skred frem, så blev det i stedet de mørke skyer som kom til at dominere.
Da rytterne nåede Monaco kørte ungdomsrytterne fra, og de kørte herefter tilbage mod Nice - dog efter at have fuldtført en næsten komplet runde på Formel 1 ruten.
Elite- og seniorrytterne kørte en tak længere ud og ca. 30 km ind i Italien, hvor de vendte rundt i San Remo. Rytterne kørte herefter race tilbage til Frankrig, hvor Christian Moberg kom først over grænsen. De sidst stykke hjem blev de mørke skyer pludselig lidt "fugtige" og selvom det ikke var en voldsom mængde regn som kom ud af skyerne, så måtte rytterne alligevel se langt efter det lovede solskin.

Kodrup med hjælpemotor
På vejen gennem Monaco fik Torben Kodrup et mindre udfald - i hvert fald var han kortvarigt sikker på at han kunne sidde med ryttere resten af turen rundt. Torben havde dog lige glemt at fortælle de øvrige i servicebilen at han behøvede en hjælpemotor, men det klarede han selv ved at kravle op på en scooter som stod lige ved siden af. Både Poul Pedersen og Mickael Jørgensen var ikke sene til at gribe kameraet og de tog de følgende billeder af Torben Kodrup:

Det forlyder ikke om motoren på scooteren ville være stærk nok til at trække Torben Kodrup op ad bakke!

... og har du penge så kan du få!
I Monaco har de forøvrigt ikke en lystbådehavn, men nærmere en flådehavn. Gennemsnitsskibene i havnen er i hvert fald på størrelse med eller over gennemsnitsstørrelsen på et dansk flådefartøj! Et af disse skibe havde endda sin egen helikopter om bord! Dette kan ses ved at se dagens afsnit af "Nice Nice News" herunder.

Dagens afsnit af "Nice Nice News" kan ses her:

Tryk på "Play/afspil" knappen for at starte filmen.

Se billeder fra træningen lørdag
Chefmekaniker Poul har også taget en del billeder fra træningen: Se Poul's billeder fra træningen

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov