Nice update 5: Hviledag!

13-02-2007 af Martin Kajberg Jensen
Tirsdag vågnede ryttere og ledere op til vores hidtil flotteste morgenstund her i det sydfranske. Fra morgenstunden skinnede solen fra en skyfri himmel, og selvom vejrudsigten havde lovet stærk blæst og "blot" 15 graders varme, så var der ikke nogen som var i tvivl: Sommeren var ankommet! I løbet af dagen nåede termometeret op på 22 grader, så alle nød virkelig det gode vejr.

Rytterne kunne samtidig glæde sig over at det i dag var hviledag. Rytterne kørte derfor i et meget roligt tempo op mod Vence videre mod foden af Goudon og hjem igen. Hjemad blev der endda tid til at holde ind på en café og nyde en lille forfristning.
At tempoet var meget roligt blev understreget af at undertegnede på cykel næsten kunne sidde med op over de skrappe stigninger!

Eftermiddagen blev brugt i Cannes, hvor der var 2½ time fri til shopping og til at kigge nærmere på byen.

Kl. 19:15 blev vi alle sat af udenfor den restaurant vi skulle spise på, så også pigerne i køkkenet kunne få sig en fortjent hviledag.

I morgen skal rytterne ud på en længere tur, så alle ryttere er gået tidligt i seng for at forberede sig til morgendagen.

Husk: "Nice Nice News" vender stærkt tilbage i morgen! I mellemtiden kan du se Poul Pedersens og Martin Kajberg Jensens billeder fra hviledagen.
Se Mickael Jørgensens billeder her her

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb