16. plads til Morten

02-04-2007 af Ungdomsafdelingen/fkj
Det var en flok veloplagte ungdomsryttere som igår stillede til start i "Rund m den Wittensee" i Tyskland. Klar til at tage revance efter lørdagens noget skuffende indsats.
Odders taktik var klar. En mand med i hvert udbrud!
Taktikken blev fulgt fra start, men efter kun få km kom der grus i maskineriget. Anders Leick var uheldig at styrte, og måtte en tur forbi det nærliggende skadestue. Der var dog intet sket med Anders, udover nogle hudafskrabninger.
Styrtet bevirkede noget uro i feltet, der gjorde at nogle af Odders ryttere blev fanget bag de styrtende ryttere, og kom derfor ikke med de forreste. Lidt senere punkterede Frederik og Søren. Så efter første omgang var der kun 4 Odderryttere tilbage i feltet. Det var Andreas Urbak, Daniel Malmros, Kristian Haugaard og Morten Rasmussen.

De 4 ryttere forsøgte dog stadig at følge taktikken, men ude på anden omgang faldt Andreas og Kristian af, da der ikke var mere at kører med.
Tilbage var nu kun Morten og Daniel som kæmpede en flot kamp, for at få en placering.
Desværre kom der 2 grupper afsted, med i alt 15 ryttere uden at Daniel og Morten var med.
De 2 kom dog ind med feltet, og lige som dagen før, så var det med lyn hurtige Morten Rasmussen forrest, ind over stregen på 16. pladsen, mens Daniel kom ind længere nede i feltet.

Alle ryttere fortsatte efter løbet til Belgien, hvor deres næste løb er på onsdag.

18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer