Tre mand i top 20

22-04-2007 af Ungdomsafdelingen /fkj
På en dag hvor temperaturen rundede de 30 grader i det sydlige Belgien, blev ungdomsudgaven af "Paris-Roubaix" kørt i den mindre Belgiske by "Dottignies".

I første løb havde Odder Mads Prangsgaard og Daniel Malmros med. Løbet blev kørt som et udskilningsløb hvor rytterne faldt af bagfra, med det resultat, at 22 mand kom samlet til mål. Her befandt begge Odder ryttere sig, og blev placeret som nr. 15 (Mads) og nr. 16 (Daniel). Flot kørt af begge drenge, som hele løbet sad blandt de forreste over pavéen.

Næste felt havde Frederik Nielsen, Anders Leick, Martin Carlsen, Kasper Rosenberg, Kristian Haugaard, Morten Rasmussen og Søren Kristensen til start. Også her var "de gule" at se blandt de første. På første omgang kom en gruppe på 6 mand afsted med bl.a. Kristian Haugaard og sidste års vinder Barry Markus.
Udbruddet holdt dog kun én omgang mere da Barry Markus styrtede i et sving og tog Kristian med ned. Det var sort uheld for kristian, for det viste sig senere at de resterende udbrydere holdt hele vejen til mål!
Bagved udbrydergruppen sad et allerede stærkt reduceret hovedfelt hvor kun Søren Kristensen og Morten Rasmussen sad. Da Kristian blev hentet af feltet sad han også med. Ca. halvvejs i løbet punkterede Morten hvilket gjorde at han måtte køre omkring 3 km. på flad hjul inden han kom til pavéen hvor Odder-lederne stod klar med nyt hjul. Selvom Morten kæmpede flot videre, kom han dog aldrig tilbage tilbage igen, men blev alligevel en flot nr. 25.
Tilbage ved de forreste holdt de fem udbrydere til mål. Yderligere syv kom ind i små grupper inden feltet kom til mål. I feltet blev Søren en flot nr. 3 og dermed nr. 14 i løbet. Kristian var uheldig at tabe kæden på sidste kørsel over pavéen og kom ind lige efter feltet på 23. pladsen.

Rigtig rigtig flot kørt af rytterne som via deres flotte kørsel allerede nu blev inviteret til næste års udgave af løbet. Nu går turen hjem til Danmark, hvor der er forventet ankomst kl. 3:00 i Odder.

18-12-2018 Team OK Kvickly Odder samling d. 15 og 16 december
21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019