>Vi kørte engentlig ”bare” for at holde feltet bag os, da vi få km før mål opdagede de to ryttere som havde lagt i udbrud hele løbet, lå lige foran os. Det gjorde at farte lige blev sat yderligere op i vores gruppe, og med 1 km igen hentede vi den ene af de to som havde ligget i udbrud hele løbet. Faktisk havde vi kun 100 meter op til den anden rytter, men så gik der desværre taktik i gruppen, og han fik lov at holde hjem.Måske skulle jeg bare have ofret mig, også havde kørt den forreste rytter ind. Så havde jeg samtidig kunne kører Morten frem til spurten, som derved måske kunne havde vundet løbet, men det tænker man ikke lige på i situationen."> >Vi kørte engentlig ”bare” for at holde feltet bag os, da vi få km før mål opdagede de to ryttere som havde lagt i udbrud hele løbet, lå lige foran os. Det gjorde at farte lige blev sat yderligere op i vores gruppe, og med 1 km igen hentede vi den ene af de to som havde ligget i udbrud hele løbet. Faktisk havde vi kun 100 meter op til den anden rytter, men så gik der desværre taktik i gruppen, og han fik lov at holde hjem.Måske skulle jeg bare have ofret mig, også havde kørt den forreste rytter ind. Så havde jeg samtidig kunne kører Morten frem til spurten, som derved måske kunne havde vundet løbet, men det tænker man ikke lige på i situationen."> >Vi kørte engentlig ”bare” for at holde feltet bag os, da vi få km før mål opdagede de to ryttere som havde lagt i udbrud hele løbet, lå lige foran os. Det gjorde at farte lige blev sat yderligere op i vores gruppe, og med 1 km igen hentede vi den ene af de to som havde ligget i udbrud hele løbet. Faktisk havde vi kun 100 meter op til den anden rytter, men så gik der desværre taktik i gruppen, og han fik lov at holde hjem.Måske skulle jeg bare have ofret mig, også havde kørt den forreste rytter ind. Så havde jeg samtidig kunne kører Morten frem til spurten, som derved måske kunne havde vundet løbet, men det tænker man ikke lige på i situationen.">
Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

To mand i top 5

13-05-2007 af Ungdomsafdelingen /fkj
Det blev til yderligere top placeringer til ungdomsrytterne da Herning CK i dag stod vært for "Handelsbanken-løbet 2007".
Det lykkede Morten Rasmussen at komme ind på løbets 3. plads, mens Søren Kristensen blev nr. 5 da de to kom ind i en 8 mandsgruppe foran feltet. Alt i alt hentede Odder holdet fire præmier i dag, da Kristian Haugaard blev nummer 20, mens Mads Prangsgaard hentede den sidste præmie som nummer 25.

Løbet blev præget af et to mands udbrud, uden Odder deltagelse, som kom af sted på første omgang. En gruppe som holdt hele vejen til mål - næsten.
Det var først på løbets sidste omgang at gruppe på 7 ryttere kom af sted, med deltagelse af Morten og Søren, at der igen blev skabt ny spænding i løbet. >>Vi kørte engentlig ”bare” for at holde feltet bag os, da vi få km før mål opdagede de to ryttere som havde lagt i udbrud hele løbet, lå lige foran os. Det gjorde at farte lige blev sat yderligere op i vores gruppe, og med 1 km igen hentede vi den ene af de to som havde ligget i udbrud hele løbet. Faktisk havde vi kun 100 meter op til den anden rytter, men så gik der desværre taktik i gruppen, og han fik lov at holde hjem.<< Kunne Søren Kristensen berette efter løbet. >>Måske skulle jeg bare have ofret mig, også havde kørt den forreste rytter ind. Så havde jeg samtidig kunne kører Morten frem til spurten, som derved måske kunne havde vundet løbet, men det tænker man ikke lige på i situationen.<< afsluttede Søren i en telefon samtale kort efter løbetsafsluttelse.
Kristian Haugaard sluttede på løbets 20. plads, mens Mads Prangsgaard blev nr. 25.
Alt i alt en flot indsats af ungdoms rytterne i denne weekend, som lover godt frem i mod næste ugesløb, nemlig hjemmebane etapeløbet i Odder – Tour de Himmelfart.


10 seneste nyheder:
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross