Jesper på skamlen

13-05-2007 af Juniorudvalget /jh og mkj
Efter gårsdagens mindre gode enkelstart kørte Jesper Hansen i dag løb i herning - og med stor succes.

Det var et løb der blev styret af Glud & Marstrand og Herning, som stillede til start med halvdelen af feltet. Kort efter start kom to mand af sted, én fra Herning og én fra Glud & Marstrand, og de fik hurtigt et stort hul. Herefter begynde Herning at køre i sidevinden og der blev tyndet lidt ud i feltet. To mand mere kom af sted igen fra én fra Herning og én fra Glud & Marstrand.
Jesper forsøgte sig herefter med én fra Herning og én fra Horsens, men Horsensrytteren måtte ikke tag føringer, så de blev hurtigt hentet igen. Så fik Herningrytterne at vide at Horsens var kørt oppe i fronten og så begynde jagten da der manglede 1½ omgang. Da Horsensmanden blev hentet sad Jesper på det helt rigtigt hjul og kom med i et tremands udbrud med Jimmy og Rasmus fra henholdsvis Herning og Horsens. Udbruddet holdt til mål, men Jesper måtte desværre se sig slået i spurten, men kørte et virkelig flot løb og han kan være rigtig stolt af sin skammelplacering!

18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer