Foto: Odder Cykel Klub

Senior og Junior i Hammel

28-05-2007 af P.Wheel
Anden pinsedag blev for 15 ock rytter holdt i Hammel. Jesper var klar til tredje dag i træk i junior, som skulle køre 3 omg. Sidste gang på Pøt Mølle er Jesper i feltet, der er fem foran. Men Jespers ben vil ikke, de er mærket af gårsdagens lange udbrud.
I H50 var Knud til start, de skulle også tre gange rundt. Knud bliver toer i feltet spurt, og tager en flot 6pl.
Per Christensen og Klaus Kynde er med i H40. Per får kæmpet sig ind på en 13 pl. Klaus, tror jeg punkterede.
Søren Brøndum sidder med i første gruppe i C, sammen med Mattias. Uheldigt for Søren bliver hans baghjul flad, og må se de andre forsvinde i disen. Jens Peder og Bo var længer tilbage. Mattias får sig klemt ind på en 11pl. i en spurt, få sek. efter vinderen.
I B, så jeg Overgård og Jesper, Skov? De skulle køre 116 km, fire omg. De blev delt op i grupper ligesom de andre felter.
I begynder var Christian Svensson, Tom, Søren og Per med. Per ville køre inden Pøt mølle, men efter nogle forsøg var der ingen der fik hul. Søren tog Christian med på hjul til bunden af bakken. Efter opstigning var Søren opbrugt, Tom og Per er også faldet tilbage. Det lykkes for gruppen med Per at køre sig op til de første, hvor der var en der havde fået et godt forspring. Det lykkes også for Per, sammen med andre store rytter at få kørt udbryder ind lige før bakken. Så var det op til Christian, han sidder med de første og får en 11. plads Per lige udenfor præmie, 32 sek efter vinderen.

23-09-2017 Klubfest 2017
20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017