Gode placeringer i Paris - Roubaix, U - 23

04-06-2007 af Team Reelight
Målet var 2 mand i præmierækken og det lykkedes næsten, da Christian Moberg blev nr. 20 og Morten Høberg nr. 26, og altså første mand til ingenting.
Optakten til løbet var ellers blevet noget forstyrret af at Jakob Kodrup og Christian Moberg måtte en tur i asfalten under træning få timer før afgang, da Jacob's forhjul eksploderede, Christian fik store hudafskrabninger
og et grimt sår i håndfladen, værre gik det for Jakob der måtte syes med 3 sting i hovedbunden.

Team Reelight ved præsentationen.

UCI - løbet startede på torvet i Peronne præcis kl. 12.00
efter en rolig start, kom der gang i løbet lige inden første pave. I 2. gruppe sidder Moberg og Høberg og gruppen
bliver mindre og mindre, efterhånden som paveerne kommer som perler på en snor, på de sidste meget svære brostenstykker, kører de begge 2 med da gruppen bliver sprængt og kommer ind til cykelbanen til spurten om 20. pladsen, som Christian vinder og Morten bliver 6'er.

Christian Moberg på vej ud på sidste omgang.

Martin Adelfred og Mads Rydicher kommer også i mål som hendholdsvis nr. 60 og 75. 4 mand igennem et så hårdt løb, er et rigtigt godt resultat for Team Reelight.

Christian Moberg på vej mod spurter sig til sin 20 plads. I baggrunden kan anes Morten Høberg som bliver nr. 26.

Jakob måtte udgå med stærke smerter i hovedet og Erik Magnusson efter en meget uheldig punktering, da der virklig blev kørt stærkt på brostenene og service bilen ikke kunne komme frem.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov