Odderryttere på rådhuset

13-06-2007 af Flemming Kajberg Jensen
Odder byråd var i dag vært for den årlige idrætssammenkomst på Odder rådhus. Alle idrætsudøvere som dyrker sport for Odder, og som i den forgangene sæson har vundet medalje eller været på landsholdet var inviteret til idræts sammenkomst i byrådssalen.
Odder Cykel Klub havde 8 ryttere havde ryttere med på rådhuset, hvor der udover et håndtryk fra borgmester Niels-Ulrik Bugge også var et lille brev for påskønnet indsats, samt en lille gave fra kommunen.

Rytterne som var af sted var:
Søren Kolkær Kristensen, Kristian Haugaard Jensen og Morten Rasmussen - DM Bronze holdløb
Mads Prangsgaard, Nicolai Mondrup og Daniel Malmros - DM sølv holdløb
Patrick Leth - DM bronze
Jacob Kodrup - Landsholdsudtagelse

Bagerst: Søren Kolkær Kristensen, Kristian Haugaard Jensen, Nicolai Mondrup, Morten Rasmussen og Mads Prangsgaard. Forrest: Patrick Leth og Daniel Malmros med Odders borgmester Niels-Ulrik Bugge t.h. Jacob Kodrup var ikke tilstede.
Jacob Kodrup var ikke tilstede.

26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer