Julie kører fra drengene

24-06-2007 af Tina Leth
Det har ikke været meget der er blevet skrevet om vores grupper fra ældste og nedefter, men faktisk er det blevet til mange flotte resultater henover foråret.

Især har Julie Leth, Pernille Leth, Andreas ØP, Mads Carlsen, Patrick Leth, Mads Malmros og Jacob gjort sig rigtig godt bemærket ved, at deltage i næsten alle løb i foråret.

Bedst er det gået for Julie i ældste piger der har haft flere podiepladser i foråret og som er endt med at hun er blevet udtaget til landholdet og skal køre i Tidaholm i Sverige i uge 28. Desuden blev Julie nr. 2 til jysk/fynsk mesterskab i Hanstholm.

Andreas ØP har også vist gode takter og har fået sit først point.

Patrick Leth, som kører sin første sæson i mellemste har fået point i næsten alle løb og hans bedste placering i år er nr 4 i Skive

I sidst weekend i Horsens måtte Julie se sig slået stort af Andreas ØP, men i denne weekend lykkes det Julie at vinde i gruppen ældste piger i Nishiki løbet i Randers. For Julie var det dog vigtigere, at hun blev nr. 1 blandt alle ældste rytter fra Odder.

Udover Julie deltog også Andreas ØP, der kom i mål kort efter Julie. Mads Carlsen deltog også og viste rigtig god form. Mads har i en periode været godt med fremme på første omgang, men har så sluppet den gruppe han sad i de næste omgange. I dag fandt Mads en gruppe som han holdte med hjem hele vejen. Det tyder på at Mads er ved at finde formen og vi ser alle frem til løbene efter sommerferien.
Pernille Leth som først er begyndt, at køre løb for nylig klarede at blive næste sidst fremfor numme sidst. En stor fremgang fra sidste weekend hvor hun udgik.
I mellemste blev Patrick en flot nr 7, mens Mads Malmose gennemførte trods store problemer med gearet.

18-12-2018 Team OK Kvickly Odder samling d. 15 og 16 december
21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019