Dag 1 – du sagde!

04-08-2007 af Søren Pedersen
Første dagen skulle være en rulletur, da vi skal til cykelløb i morgen søndag, men.…. dagen blev en helt anden end lovet.
53 km. og 860 højde meter, hvilket vil sige vi kørte op og ned lige fra morgen stunden. Tempoet blev til gengæld holdt i ro, så vi kan være friske til i morgen.
To af dagens største overraskelser var da MC vandt bakkespurten og da guiden ledede flokken op af en lille vej, som senere blev til en meget hullet vej, for derefter at blive til grusvej på 10 % i stigning, men det værste var at den var blind og så er der jo kun en vej tilbage :-) dagens frokost bestod af flute, som blev indtaget i det fri.
Eftermiddagen er gået med cykel vask og gear justering i forbindelse med cykelløbet i morgen. Det store hit har også været bordtennis, hvor der er blevet spillet rundt om bordet til den store guld medalje.
Morgendagens cykelløb er blevet ændret til Luxemburg, da Kim skal stille op med et hold fra CSC til et gadeløb og vi har fået lov til at stille op i et forløb. Drengene glæder sig utroligt meget, både til deres eget løb og ikke mindst til at se profferne.
Til aften fik vi en tre retters menu, bestående af en suppe, ris med kylling og budding til dessert.
Det var dagens rapport fra drenge/pige afdelingen i Belgien. På genhør i morgen, med dagens løbs resultater.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov