Dag 2 – den store dag

06-08-2007 af Søren Pedersen
Dagen startede som sædvanlig med vækning kl. 8.00 og morgenmad kl. 8.15. Herefter spiller nogen lidt bordtennis andre slapper af, mens de sidste klargøre cykler.
Kl. 10.00 triller vi i samlet flok ud på en lille træningstur inden dagens cykelløb, efter små 2 timer vender vi tilbage til vandrehjemmet, og indtager frokost samt pakker bil til cykelløb.
Efter en lille køretur på ca. 100 km. ankommer vi til Luxembourg bymidte, hvor vi efter lang tid lykkes at finde en p-plads. Løbet er et gadeløb på en lukket rute på ca. 1 ½ km. midt i byen, hvor først alle amatør rækker skulle køre og herefter de proff. bl.a. Cancellara og brødrene Schleck fra CSC.
Efter indskrivning varmes der lidt op og vi er klar til start kl. 15.45, i feltet for ældste drenge havde vi Mads Carlsen, Emil Selvig, Sebastian Andersen, Lasse Brunsgård, Robert Bækhøj, Esben Vestergård og Andreas Ø. Pedersen til start. De kørte et kanon løb, hvor flere af dem var oppe og tage føringer i feltet, samt var med til at lukke huller og køre udbrud ind. Denne energi kom de desværre til at mangle i den afgørende spurgt, hvor de fleste var med. I mellemste drenge havde vi Mads Malmros og Troels Kristensen til start, som ligeledes kørte et meget flot løb. Jakob Vistisen stillede ene mand til start i yngste drenge, hvor han også gjorde en flot indsats.
På ruten var der tilskuere hele vejen rundt på ruten, som tiljublede rytterne. Alle drengene havde en kanon oplevelse og kan sikkert fortælle meget mere når de kommer hjem.
Til sidst skulle profferne køre og der var ligeledes en meget stor oplevelse, hvor vi var i VIP området og drikke cola med Kim og blive fotograferet med djævlen fra Tour De France. Til sidste var de også nogle som kom helt tæt på rytterne og fik talt med dem :-)
Dagen sluttede med vi kom hjem kl. 22.00, hvor vi endelig kunne indtage vores aftensmad, som vores husvært havde klar.
Ca. kl. 0.30 ankom familien Leth til vandrehjemmet, som hurtigt blev lagt i seng, så de kunne være klar til morgendagens konge etape.
Nok for nu, mere fra dag 3 senere.

23-10-2017 Agenda til ordinær generalforsamling
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb