Dag 4 - ½ hviledag + cykelbane

07-08-2007 af Søren Pedersen
Dagen startede som i går med at sove længe, helt til kl. 9.00 for de unge ryttere. Et par voksne tog til byen for at købe diverse cykeldele og derefter reparere et par cykler, samt montere et par nye klamper på cykelsko. Hviledag, ja det er så meget sagt, da de unge mennesker havde spist morgenmad, stod den endnu en gang på bordtennis og bold.

Efter frokost tog vi af sted mod cykelbanen i Rochefort, ca. 25 km. fra vandrehjemmet. Turen derud bød som sædvanlig på masser af stigninger og heldigvis også nedkørsler.
Da vi kom til banen gav Jens Leth en instruktion i hvordan man kører på bane, samt kørte som guide rundt på banen, hvor vi skulle følge ham, både højt og lavt. Herefter var der fri træning på banen, hvor der blev trænet både i at køre højt, lavt og hurtigt. Da vi var blevet godt varme, blev der kørt en omgang på tid, alle kørte nogle fine tider. Til slut blev der kørt udskilningsløb, hvor sidste mand over mål bliver taget ud og sidste mand vinder, der blev virkelig gået til stålet.

På turen hjem var sidste opgave en stigning på 3 ½ km. med en gennemsnit stigning på 4 %, hvor alle kørte deres eget tempo og kom flot op.
Trætte og godt brugte fik vi en velfortjent cola i gårdhaven, da vi var kommet hjem. Herefter skulle vi selvfølgelig i bad, men som et par ryttere sagde ”skal vi nu i bad igen” :-)

Nok for nu, mere nyt i morgen.

05-10-2019 Resultater klubmesterskab i linjeløb
05-10-2019 Henvendelse