Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Odder Cykel Klub

En Burger sælgers bekendelser - Skanderborg Festival 07

10-08-2007 af
Sikke en oplevelse! Efter i længere tid at have ignoreret Martin's mere og mere desparate e-mails ang hjælpere til Back Street Burgers, kom jeg til at tænke på præsident Kennedy's berømte ord:

'Do not ask what your country can do for you but what you can do for your country'

Jeg byttede country ud med Odder CK og kom til den konklusion, at det var nødvendigt at vise et minimum af initiativ... Resultatet blev nattevagten torsdag!

Det var inden rejsen til Skanderborg en kilde til nogen uro, at der stadig manglede een vagt og at alle på listen var af hankøn. Hvordan skulle en broget flok af ungdomsryttere og cykelfædre kunne lave noget så kompliceret som burgere?? Alligevel pakkede jeg en god bog i rygsækken, for et par ledige stunder ville der nok blive... Jeg blev hurtigt meget, meget klogere...

Kl 20.00 tog jeg min plads bag disken klar til at tage imod ordrer og tak skal du ha' hvor det gik... Kunderne stod i lag og råbte på burgere som om de ikke havde spist i flere dage. Drukket det havde de til gengæld og det på en torsdag.. Det var næsten umuligt at få noget der ligner en kø organisreret og af og til var der optræk til nogen tumult blandt de utålmodige kunder.

Mit system med at betjene de kvindelige kunder først, uanset hvor de stod i køen, og de pæneste og lettest påklædte alle først, blev ikke mødt med den forståelse jeg havde regnet med - Øv!

Nå det gik og sikke der blev langet burgere over disken. Far Henrik, Martin, Kasper og Andreas Urbak var formidable til at holde produktionen igang hele natten! Ikke en eneste klage modtog vi og selv de mest besværlige special requests blev modtaget med et smil af kokkene. Ikke det man man mest har brug for klokken 02.00, når 50 halvfulde kunder pludselig skal ha' special designet deres helt egen burger...

Kl 03.00 blev den sidste burger rakt over disken, og vi kunne alle tage den første pause i 7 (syv..) timer.

Hvordan min ellers ret så nervøse blære klarede det, er mig en gåde og skal oplevelsen gentages til næste år kræver det et indbygget kateter...

Men en super sjov aften/nat!! Til dem der har nattevagten fredag og lørdag nat, hvor det må formodes at blive endnu mere travlt og kunderne endnu mere fulde, kan jeg kun sige:

Be afraid, be very afraid....

Knud


10 seneste nyheder:
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer
13-09-2020 Klubmesterskaber Linjeløb
02-09-2020 Jeppe Andreasen udtaget af landsholdet til etapeløb i Schweiz
28-08-2020 Spændende job – Klubben har brug for dig
25-08-2020 Resultater klubmesterskab i enkeltstart
23-08-2020 Klubmesterskaber
14-08-2020 Nyhedsbrev august 2020
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross