Ikke dagen for drenge/pige afd.

11-08-2007 af Tina Leth
Efter en helt fatastisk træningslejr i Belgien, hvor hele afdelingen viste gode takter, var det som om, at der var nisser på spil som havde valgt, at drille hele Odders ældste gruppe.

Andres Ø.P. der viste fantastisk form i Belgien kunne ikke stille til start, idet nøglen til cykelholderen lå hjemme, så cyklen ikke kunne komme af bilen.

Julie der lå forrest, da feltet kørtet afsted måtte stå af efter 500 meter - inden master var afsluttet - med et punkteret forhjul. Sammen skæbne overgik søster Pernille efter max 4 km og Sebastian på 2 runde.
Mads Carlsen styrtede på en nedkørsel ligeledes på anden rundte. Og Esben mente ikke, at bakken var så hård, som dem i Belgien, så han stod bare af.

I mellemste gennemførte dog både Patrick og Mads Malmrose. Patrick lige udenfor præmierækken og Mads kom ind kort efter feltet.

I yngste kæmpede Jakob en hård kamp, han kom også ind lige efter præmierækken.

En meget uheldig dag for vores rytter.

Julie, Pernille, Patrick og Andreas ØP , var fredag aften ,i godt vejr, i Esbjerg på bjerg ruten, og kører "rundt om vandtårnet". Julie, Pernille og Andreas kæmpede alle flot men de glemt at et gadeløb køres fra start, så de kom udenfor præmierækken. Patrick blev en flot nr. 3 og har nu taget åres første podieplads i mellemstedrenge.

Til slut skal det nævnes, at Søren P. deres træner heller ikke kunne køre, da også hans cykel var blevet låst fast af nissen, samt at nissen havde taget Sørens sko ud af tasken.

23-10-2017 Agenda til ordinær generalforsamling
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb