Flot holdkørsel af ungdomsrytterne

19-08-2007 af Ungdomsudvalget /fkj
Ungdomsrytterne kørte idag 6 afd. af Tornado Cup ved vejene omkring Århus.
Dages taktik var at holde Kristian Haugaard fremme, da han inden dagens afdeling lå på en samlet 3. plads.
Taktikken så også vældig godt ud, på de første omgang, da såvel Kristian som de andre ryttere lå godt med fremme.
Desværre punktere Kristian på forhjulet på slutningen af 2. af de 4 omgange. Takke være et flot holdindsats fik Kristian et nyt forhjul af Mads Prangsgaard, hvor efter to mand var nede og hente Kristian op til feltet igen. Da de kom op til feltet igen, var der desværre kørt 4 mand, som der nu skulle vagtes.
Efter flot forarbejde af bl.a. Søren og Daniel gik Kristian til angreb. Han kom afsted sammen med 4 andre og nu gik den vilde jagt for at komme op til de fire forreste. Selv om det var meget tæt på, lykkedes det aldrig at få lukket huldet helt, og de 4 holdt hjem. I gruppen bag ved kom Kristian ind som nr. tre, og blev dermed nr. 7 i løbet.

"Surt at Kristian punkterede lige hvor de fire mand kørte. Han lå der hvor han skulle, og havde også været med, hvis han ikke lige punkterede. Tilgengæl var det en super holdinsats der gjorde han han alligevel kom frem igen, selvom det desværre ikke lykkedes at beholde den samlede 3. plads i Tornado cuppen. Det var tæt på at de var kommet helt op til de forreste, men førerbilen lå desværre alt for tæt på udbryderne, så de tiltider fik rigtig meget læ så de kunne holde frihjul. Hvis bilen havde ligget de 100 meter længere fremme som den burde, var jeg næsten 100% sikker på at de var kommet helt frem til de forreste, men sådan skulle det desvære ikke være." Var kommentaren fra leder Flemming Kajberg Jensen efter løbet.

Odderryttere fik efter løbet også stor ros for deres flotte holdindsats af formand for Børne/ungdomsudvalget Knud Olsen.

Ud over Kristian 7. plads, blev det til en 21. plads til Søren Kristensen.

Samlet stilling efter 6. afd. i Tornado Cup
1. Christian Mathiesen, Hobro CC - 73 point