Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

DM bronze til Julie i enkeltstart

27-08-2007 af Tina Leth & Søren Pedersen
Det var en flok tændte rytter i klasserne Yngste Drenge (YD), Mellemste Drenge (MD), Ældste Drenge (ÆD) og Ældste Piger (ÆP), der i week-enden var til DM for Børn og Unge i Køge.

I YD deltog Jakob for første gang. Han kørte en rigtig god enkelt start lørdag og var bare 1 sekund fra, at komme i præmierækken. Det synes Jakob var lidt træls, så søndag i linjeløbet blev der trådt lidt mere til i pedalerne og han fik en flot 12. plads og præmie.

I MD havde Patrick et mål om at komme i a-heatet søndag. Med en 17. plads i enkeltstarten var målet nået og et nyt mål blev sat: Han ville også i præmierækken søndag i linjeløbet. Patrick blev nr. 14 og dermed var også dette mål opfyldt. Det viste sig efterfølgende til, at Patrick var den eneste første års mellemste der fik præmie, så han var stolt.

Troels i MD deltog ogå i hans første DM. Han blev nr. 64 i enkeltstarten og var klar til b-heatet søndag. Søndag viste Troels, at formen var i orden og han endte på en 6. plads og kunne dermed tage fra sit første DM med en præmie.

Slideren Mads M. fik en flot 54. plads i enkeltstarten og var klar til b-heatet søndag. Her gik det godt for Mads ind til han havde uheld med den "store" klinge og skinnebennet, men trodt det gennemførte Mads et flot løb.

I ÆD var Andreas ØP, Mads C., Robert, Lasse, Esben, Emil S og Sebastian til start.
Andreas havde et mål om at ende i A-heatet søndag, mens resten var enig om, at det vigtigste var at gøre en god figur.

Andreas nåede desværre ikke målet. En håbløs skiltning bevirkede, at han og flere andre kørte forkert på ruten og han fik derfor ikke noteret en sluttid. Efter at havde sundet sig besluttede Andreas, at det var bedre at køre B-heat og være sikker på præmie, fremfor A-heatet og så risikere, at ende lige udenfor præmierækken. Som sagt så gjort og med en fantastisk slutspurt og en 5. plads viste Andreas, at han var fejl placeret i B-heatet.

Emil S. kørte en fantastisk enkeltstart og endte med at få den sidste plads i A-heatet søndag. Det overraskede ham - i modsætning til os andre - lidt og Emil viste også søndag, at nok var han kommet med i heatet på den sidste plads, men sådan ville han ikke ende. Emil kom desværre ikke ind i præmierækken, men der kom mange ryttere i mål efter ham.

Mads C, Esben, Robert, Lasse og Sebastian kørte alle også en god enkeltstart og de kom alle i B-heatet.
Her kørte de alle et meget flot linjeløb og udover 5. pladsen til Andreas ØP blev det også til en 17. plads til Esben, samt 24. plads til Lasse og dermed en præmie.

I ÆP havde Julie sagt, at hun ville havde en medalje i enkeltstarten. Som sagt så gjort. Det blev til en bronce og det var bare 7. sekunder der skilte guld og bronce, så løbet var tæt.

Pernilles mål var ikke at blive nr. sidst. Hun blev nr. 11 og da der var 15 startende blev også dette mål opfyldt.

Søndag deltog begge piger i linjeløbet og her kom hele feltet samlet hjem. Julie blev nr. 6 lige udenfor præmierækken, mens Pernille blev nr. næst sidst.

Det var en både god og lærerig week-end for alle rytterne og alle fik mærket at det betaler sig at træne.10 seneste nyheder:
31-01-2021 Regnskabsorientering 2020 - opdateret
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross